AcasăJUSTIȚIEBărbatul care a atacat în plină stradă șoferul unui Logan, cu o...

Bărbatul care a atacat în plină stradă șoferul unui Logan, cu o crosă de golf, ELIBERAT!

Bărbatul care a atacat în plină stradă șoferul unui Logan, cu o crosă de golf, ELIBERAT! (sursa foto: captură video Sindicatul Europol)

După ce în primă fază a fost reținut (VEZI AICI) – ca urmare a incidentului ce a avut loc zilele trecute, în plină stradă, în sectorul 2 al Capitalei, despre bărbatul care a atacat cu o crosă de golf șoferul unui Logan s-a aflat că va fi cercetat sub control judiciar, pentru 60 de zile.

Măsura a fost dispusă miercuri, 23 iunie, de Parchetul de pe lângă Judecătoria (PJ) Sectorului 2 București.

Din câte se precizează într-un comunicat de presă transmis de PJ al Sectorului 2 și postat pe pagina de Facebook a Ministerului Public s-a stabilit că în cazul incidentului din seara zilei de 20 iunie, ce a avut loc pe Șoseaua Colentina, din București, a fost vorba despre un conflict spontan.

”La data de 20.06.2021, în jurul orei 2100, în timp ce se afla în București, pe Șoseaua Colentina, în dreptul benzinăriei Mol din proximitatea intersecției cu Șos. Fundeni, sector 2, pe fondul unui conflict spontan, a lovit persoana vătămată în mâna stângă cu un obiect contondent, respectiv o crosă de golf, provocându-i acestuia suferințe fizice, a distrus autoturismul persoanei vătămate marca Dacia Logan, căruia i-a avariat caroseria și i-a spart geamul de la portiera stângă – față, din dreptul șoferului, și a tulburat ordinea și liniștea publică”, au stabilit anchetatorii.

Acuzat și că a îngreunat și împiedicat circulația pe banda a doua a drumului public

Mai mult, procurorii nu au trecut cu vederea nici faptul că circulația pe banda a doua a fost afectată de acest episod, după ce bărbatul ajuns în vizorul oamenilor legii și-a oprit mașina în drum. ”De asemenea, inculpatul a blocat cu autoturismul pe care îl conducea, marca BMW, banda a doua de circulație, sens de mers către orașul Voluntari, jud. Ilfov, pentru a opri autoturismul Dacia Logan condus de persoana vătămată, ocazie cu care a îngreunat și împiedicat circulația pe banda a doua a drumului public, aducând atingere dreptului la libera circulație a celorlalți participanți la trafic”, se menționează în același comunicat.

Nu în ultimul rând, se mai precizează ”că, raportat la limitele de pedeapsă ale infracțiunilor reținute în sarcina inculpatului, singurele măsuri preventive ce pot fi luate în cauză sunt reținerea, și, respectiv, controlul judiciar”.

Imaginile cu scandalul din trafic au fost difuzate în primă fază pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol, iar din înregistrarea respectivă s-a putut vedea că și o tânără lovește, la un moment dat, cu piciorul, în direcția Loganului – VEZI IMAGINILE AICI.

284 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger