AcasăJUSTIȚIEAutorităţile şi-au "permis" să-i "deranjeze" pe membrii Clanului Duduianu. Interlopii, trimişi în...

Autorităţile şi-au „permis” să-i „deranjeze” pe membrii Clanului Duduianu. Interlopii, trimişi în judecată pentru fapte şocante

Clanul DuduianuAutorităţile şi-au "permis" să-i "deranjeze" pe membrii Clanului Duduianu. Interlopii, trmişi în judecată pentru fapte şocante

Clanul Duduianu mai are o confruntare cu autorităţile statului. Cunoscuţii interlopi au fost trimişi în judecată pentru mai multe capete de acuzare.

Treisprezece membri ai Clanului Duduianu au fost trimişi în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru şantaj şi tâlhărie, ei fiind acuzaţi că au cerut prin violenţă mari sume de bani de la cântăreţi de manele.

Cum se numesc interlopii trimişi în judecată?

Au fost trimişi în judecată Ştefan Duduianu, Florin Duduianu, Nicolae Constantin (zis Aramis), Nicolae Mihai Venţer, Marius Cristian Radu, Mihai Cristian Olaru, Sofian Văduva, Cristian Bolcoş, Sebastian Mario Radu, Ionuţ Văduva, Miltiade Văduva, Ion Corporan.

Acuzaţiile aduse acestora sunt de şantaj, tâlhărie, lipsire de libertate, distrugere, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În perioada octombrie 2017 – iulie 2020, inculpaţii, cunoscuţi în spaţiul social având ca preocupare săvârşirea de fapte cu violenţă, profitând de reputaţia conferită de apartenenţa la o anumită familie, prin violenţe şi ameninţare cu acte de violenţă, au constrâns persoanele vătămate, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul muzical, să le remită sume importante de bani, imediat sau în viitor şi să participe în mod gratuit la anumite evenimente viitoare„, se arată într-un comunicat preluat de Agerpres.

Concret, care sunt faptele interlopilor?

Membrii clanului Duduianu sunt acuzaţi că au tâlhărit mai mulţi manelişti după spectacole sau i-ar fi obligat să cânte gratis la diverse evenimente. De asemenea, interlopii au cerut bani maneliştilor, sumele pretinse fiind de până la 100.000 euro.

În dosar s-au constituit părţi civile mai mulţi cântăreţi de manele, printre care Florin Salam (Florin Stoian, pe numele real), Leo de la Kuweit (Leonard Mădălin Octavian Gaftone) şi Marian Oprea.

Anaser, unul dintre liderii clanului Duduianu, este dat în urmărire internațională de autoritățile din România încă din 14 august. Cercetat în dosarul penal de șantaj și tâlhărie care a fost deschis de maneliștii Florin Salam și Nicolae Guță, Anaser a fugit în Marea Britanie.

author avatar
Andrei Ștefan
1.372 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu mai cheltuiți, bă, banii oamenilor cinstiți (dar și țepuiți de guvern, evident) pe anchetarea sloboziților ăstora. Un glonț în cap, scurt, sau în lagăre de muncă, cu ghiulele la picioare, pe viață. Până nu ne organizăm noi și le facem felul. Uitați-vă la ei, hal de stârpituri lobotomizate. . Se dau teroriști, ei, și mari mafioți, cu Fanta pe masă. Ptiu, pișă-ne-am pe voi!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger