AcasăJUSTIȚIEAu apărut primele imagini cu accidentul de la 2 Mai, când şoferul...

Au apărut primele imagini cu accidentul de la 2 Mai, când şoferul drogat Vlad Pascu a omorât 2 oameni (VIDEO)

Au apărut primele imagini cu accidentul de la 2 Mai, unde şoferul drogat Vlad Pascu a ucis 2 oameni şi a rănit grav alţi 2 tineri.

Imaginile provind de la camerele de supraveghere de pe DN 39.

Vlad Pascu a intrat în plin în ei

După cum se poate în imagini, pietonii se aflau în afara părții carosabile. Teribilul eveniment rutier a avut loc în dimineața de 19 august.

Totul a durat câteva secunde. Imaginile video necesită a fi vizionate cu atenție, întrucât Vlad Pascu trece cu mașina în viteză, spulberând grupul de tineri, apoi își continuă deplasarea.

Avocatul Adrian Cuculis susține că tinerii „erau organizați în așa fel încât să nu stânjenească traficul rutier.” Avocatul ia în calcul două ipoteze: „fie a vrut să intre în ei, fie din cauza vitezei excesive și a drogurilor consumate nu a mai putut redresa mașina”, afirmă avocatul Adrian Cuculis.

A fugit de la locul accidentului

Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Pe 20 august a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

574 afisari

2 COMENTARII

  1. le e frica sa nu ne afecteze emotional. eu le.am vazut. sunt absolut oribile. drogatii si betivii ar trebui rupti in doua asa cum a patit sarmanul copilul ala

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri