AcasăJUSTIȚIEAmănunte cutremurătoare despre cazul șocant de la Corbu. Procuror: A fost un...

Amănunte cutremurătoare despre cazul șocant de la Corbu. Procuror: A fost un adevărat măcel – VIDEO

Amănunte cutremurătoare despre cazul șocant de la Corbu. Procuror: A fost un adevărat măcel - VIDEO (sursa foto: replicaonline.ro)

Apar noi amănunte dătătoare de fiori despre cazul care a șocat o țară întreagă – cel de la Corbu (județul Constanța), unde un bărbat de 41 de ani a fost ucis, iar una dintre fiicele sale, o tânără de 21 de ani, a fost violată.

După ce orele trecute s-a aflat că un suspect în vârstă de 29 de ani a fost reținut în această anchetă, un procurorul Viorel Teliceanu a făcut, sâmbătă, 3 iulie, declarații pe acest subiect. Teliceanu a anunțat că e vorba despre un bărbat care locuiește ”la 3-4 case distanță” de cea în care a avut loc nenorocirea și care ”nu avea antecedente penale”.

O macetă, arma crimei

Noile amănunte aflate în acest caz sunt terifiante. ”Decedatul a fost omorât, aș putea spune că a fost un adevărat măcel. Folosindu-se de o macetă, autorul efectiv l-a tăiat în bucăți aș putea spune.

Scopul a fost de jaf și, nemulțumit că nu a găsit decât suma de 250 de lei, autorul s-a răzbunat pe una dintre fiicele familiei, de 21 de ani, și a violat-o, după care a plecat”, a  precizat procurorul.

”Autorul a și recunoscut în totalitate săvârșirea faptelor”

Mai mult, reprezentantul legii a mai făcut o serie de precizări importante. ”Pentru a disimula scopul săvârșirii faptelor, autorul a susținut că a venit în scop de răzbunare cumva, că decedatul ar fi avut o relație cu soția autorului, lucru neadevărat, total fals, fără niciun fel de fundament.

Autorul a și recunoscut în totalitate săvârșirea faptelor, ne-a dat și detalii”, a menționat Teliceanu.

Ce s-a găsit la percheziții

Totodată, procurorul a anunțat că s-a făcut o percheziție la locuința bărbatului respectiv, unde s-au găsit mai multe bunuri, dar și maceta.

”Am găsit și maceta cu care s-a săvârșit crima, hainele pe care autorul le avea asupra lui, am găsit bunuri luate de la fața locului și aruncate la o pubelă de gunoi – pentru că îi era teamă autorului că i-ar putea rămâne amprentele pe bunurile respective. El avenit pregătit cu cagulă, cu mască, cu mănuși”, a explicat Viorel Teliceanu.

Mai mult, se pare că suspectul din acest caz oribil ar fi consumator de substanțe interzise.

”Explică autorul săvârșirea faptelor motivația să spunem de bază prin faptul că avea nevoie de bani întrucât era consumator de droguri. În ziua respectivă a consumat droguri, cam toată ziua și, cumva, acesta a fost scopul – de jaf”, a susținut procurorul Teliceanu.