AcasăJUSTIȚIEAmănunte BOMBĂ ies la iveală după moartea profesorului Șonea, de la Agronomie....

Amănunte BOMBĂ ies la iveală după moartea profesorului Șonea, de la Agronomie. Legături cu dosarul Băneasa – VIDEO

Amănunte BOMBĂ ies la iveală după moartea profesorului Șonea, de la Agronomie. Legături cu dosarul Băneasa - VIDEO (sursa foto: cetateanul.net)

Profesorul universitar Alexandru Șonea, președintele Senatului Universității de Agronomie din București, despre care s-a aflat recent că a fost găsit fără suflare, spânzurat în biroul său, a fost implicat în arhicunoscutul dosar Băneasa.

Alexandru Șonea este cel care a cedat presiunilor procurorului DNA Nicolae Marin pentru ca Universitatea să reclame un așa-zis prejudiciu în dosarul Băneasa, prejudiciu care nu a fost dovedit niciodată, și și-a convins colegii să voteze în favoarea acestei decizii, dezvăluie cetateanul.net.

Fără bilet de adio

Mai mult, s-a aflat, din surse apropiate anchetei, că profesorul Șonea nu a lăsat niciun bilet de adio în care să îşi explice gestul. Și mai mult decât atât, spun colegii săi, nimic din ce s-a petrecut în ultimele zile nu ar fi dat de înţeles că preşedintele Senatului Universităţii Agronomice nu ar mai vrea să trăiască, titrează aceeași sursă.

Profesorul universitar Alexandru Șonea ocupa aceeaşi funcţie şi în 2012, la momentul la care Senatul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMV) a decis să se constituie parte civilă în dosarul Băneasa.

”Chiar profesorul Șonea a condus ședința Senatului USAMV din 27 iulie 2012, insistând alături de avocatul universității ca membrii forului să voteze pentru solicitarea făcută de DNA, mai anunță sursa citată, publicația prezentând și înregistrarea video a ședinței, ”în care președintele Senatului USAMV le-a transmis colegilor săi amenințarea făcută de procurorul Nicolae Marin: dacă nu vor vota solicitarea DNA ar putea fi anchetați chiar ei de procurorii anticorupție!?!”.

Pretențiile DNA

Cu 10 zile înainte de ședință, pe 17 iulie 2012, procurorul Nicolae Marin ceruse USAMV să se constituie parte civilă în dosarul Băneasa, care legitima, practic, raportul „specialistului” DNA privind așa-zisul prejudiciu adus Universității în urma asocierii cu Băneasa Investments SA.

Citiți mai multe AICI. 

author avatar
Andrei Coman
1.432 afisari

4 COMENTARII

  1. Numai „specialisti” la dna, incepand cu porcurorii si terminand cu cei care calculeaza prejudiciile. L-a mustrat constiinta, dar trebuia sa spuna adevarul inainte de a lua aceasta decizie.

  2. O fi facut cineva vreo statistica in cea ce priveste numarul de sinucideri, infarcte, boli psihice si alte boli debutate in perioada de cercetare penala?

  3. Domnule Andrei Coman, ceva argumente si surse ar fi necesare când va avantati
    ” un așa-zis prejudiciu în dosarul Băneasa, prejudiciu care nu a fost dovedit niciodată,”

    E prima data cand vă remarc numele. Din ce cotlon al dosarului Băneasa ați apărut?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger