AcasăJUSTIȚIEAlex Piţurcă a avut aceeaşi soartă ca şi tatăl său. Decizia Curţii...

Alex Piţurcă a avut aceeaşi soartă ca şi tatăl său. Decizia Curţii de Apel Bucureşti

Alexandru Piţurcă, acuzat de Direcţia Naţională Anticorupţie de cumpărare de influenţă în dosarul achiziţiilor de măşti neconforme în pandemie, a scăpat de controlul judiciar, după ce Curtea de Apel Bucureşti i-a revocat această măsură.

Aşadar, Curtea de Apel București nu numai că a respins cererea DNA de arestare preventivă a lui Alexandru Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă, dar a decis să revoce și măsura controlului judiciar.

Acuzat de cumpărare de influenţă

Alexandru Piţurcă este acuzat de cumpărare de influenţă. Conform DNA, acesta ar fi acceptat condiţiile impuse de Gabriel Ţuţu, directorul ROMARM. Până acum, instanţele au fost blânde cu Piţi jr.

Admite contestaţia formulată de către contestatorul Alexandru Victorio Piţurcă – revocă măsura controlului Judiciar. Respinge ca nefondată contestaţia formulată de DNA împotriva aceleiaşi încheieri penale”, a anunţat Curtea de Apel Bucureşti.

De asemenea, în urmă cu câteva zile, Tribunalul Bucureşti a ridicat controlul judiciar şi în privinţa lui Victor Piţurcă, cercetat de procurorii DNA în acelaşi dosar.

Conform procurorilor, directorul ROMARM i-a promis lui Alex Pițurcă recepţia şi plata echipamentelor care urmau să producă măştile sanitare, chiar dacă știa că vor fi neconforme.

author avatar
Andrei Ștefan
403 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri