AcasăJUSTIȚIEAcțiune de amploare în 3 județe din zona Moldovei. Sediul RAR Vaslui,...

Acțiune de amploare în 3 județe din zona Moldovei. Sediul RAR Vaslui, vizat de percheziții DNA

Acțiune de amploare în 3 județe din zona Moldovei. Sediul RAR Vaslui, vizat de percheziții DNA

Se fac zeci de percheziții, miercuri, pe raza a trei județe din Moldova – Vaslui, Galați și Bacău. Este vorba despre o acțiune a procurorilor DNA.

Mai exact, se fac percheziții la 28 de adrese de pe raza celor trei județe, una dintre ele la sediul unei instituții publice, iar restul la domiciliile unor persoane fizice și la sediile unor societăți comerciale, din câte se menționează într-un comunicat al DNA-ului. Conform vremeanoua.ro, vizat de percheziții ar fi sediul Registrului Auto Român (RAR) – filiala Vaslui.

Din precizările DNA-ului mai reiese și faptul că procurorii din cadrul Serviciul Teritorial Iași fac cercetări într-un dosar în care există suspiciuni privind posibile fapte de corupție, fals intelectual și constituirea unui grup infracțional organizat, în perioada 2020-2021. ”În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Anticorupție, I.G.P.R – Direcția de Operațiuni Speciale, Inspectoratelor de Jandarmi Județene Vaslui și Argeș și Gruparea de Jandarmi Mobila Bacău”, se menționează în același comunicat.

Până la acest moment nu au fost făcute publice precizări din direcția RAR, cu privire la acțiunea de miercuri a DNA-ului.

Vom reveni cu detalii!

181 afisari

2 COMENTARII

  1. Urgent! Se cauta operatori!
    Super-oferta: castiguri online.
    Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate, invatam totul impreuna!
    Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Se semneaza un contract cu pixul,in original,trimis mai apoi prin posta! Nu se vinde nimic, nu se promoveaza!
    Pentru detalii, contactati-ne pe adresa de e-mail: acitivitatecompletonline@gmail.com

  2. URGENT! Oferta de succes: oportunitate de castig.
    Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber.
    Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate, invatam totul impreuna! Se semneaza un contract in original, trimis prin posta. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Pentru detalii, contactati-ne pe adresa de e-mail: activitatecompletonline@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger