AcasăJUSTIȚIELovitură grea pentru Liviu Dragnea. A fost dus la DNA. Încă un...

Lovitură grea pentru Liviu Dragnea. A fost dus la DNA. Încă un pas în anchetarea dosarului Tel Drum

 

Liviu Dragnea a fost scos din Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat pentru a fi dus la DNA, pentru a da declarații în fața procurorilor în legătură cu dosarul Tel Drum.

Liviu Dragnea este deținut de un an de zile fiind condamnat în dosarul angajărilor fictive.

În interviul neautorizat de Administrația Penitenciarelor, care a fost difuzat joi, Liviu Dragnea a spus că știe pentru ce este chemat la DNA, și anume este vorba despre acuzațiile de fraudă cu fonduri europene din dosar.

Interviu neautorizat

Liviu Dragnea a spus în cadrul interviului amintit că drumurile pentru care se face ancheta trebuiau refăcute.

„Sunt citat la DNA, în dosarul cu Tel Drum. Brusc, după 3 ani, e pus din nou pe tapet, cu puțin înainte de campanie. Ce vorbeam de la început. Încep iar discuțiile și dezbaterile despre acest dosar. Dacă mă întrebi de ce sunt acuzat, nu prea știu. Era vorba de două drumuri făcute cu bani europeni.

Am înțeles că a rămas doar un drum în dosar. Drumurile există. În mandatul meu s-au făcut două drumuri importante pentru acel județ. Acolo se știa. În 2000, când am venit președdinte al CJ, nu era niciun drum în firea lui. Toată lumea când trecea cu mașina mă înjura, pentru că erau pline de gropi. Lucrurile s-au schimbat. Sunt două drumuri pe care se circulă și banii europeni au fost folosiți pentru ele.

Ce spun procurorii DNA

Pe citație scrie că mă cheamă să-mi aducă la cunoștință calitatea de inculpate”, a spus Liviu Dragnea

„Potrivit procurorilor DNA, Liviu Dragnea, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a iniţiat un grup infracţional organizat care acţionează şi în prezent şi din care au făcut şi fac parte funcţionari ai instituţiilor din administraţia publică şi persoane din mediul de afaceri. Grupul iniţiat în anul 2001 are ca principal scop obţinerea frauduloasă a unor sume importante din contractele finanţate din fonduri publice , prin comiterea unor infracţiuni de abuz în serviciu, de fraudare a fondurilor europene, de evaziune fiscală, spălarea banilor şi folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii”, se arată într-un comunicat la DNA.

author avatar
Eli Dan Davidescu
305 afisari

45 COMENTARII

  1. PSDRAGNEA , a reusit ” performanta ” sa indatoreze Romania , in numai 2 ani si 11 luni , CU 9 MILIARDE DE EURO , adica 3 miliarde de euro anual FARA SA FACA NIMIC ALTCEVA DECAT MARIRI DE SALARII SI PENSII SPECIALE !

  2. Comisarul.ro , astazi , ora 13: 39 : ” VIDEO / DRAGNEA A FOST INCULPAT O F I C I A L IN DOSARUL TELDRUM . A STAT O ORA IN DUBA , IN CURTEA DNA , SI TOT ATAT CU PROCURORII ”.

  3. A.K-24 , astazi , 26 iunie 2020 : ” Ministrul Justitiei ( Catalin Predoiu ) , MESAJ DUR in prezenta ambasadorului SUA : DRAGNEA , IORDACHE SI CARMEN DAN I-AU AJUTAT PE INTERLOPI SA ISI FACA DE CAP ”. Traficul de persoane si crima organizata S-AU INTENSIFICAT SI A AJUNS LA UN NIVEL INTOLERABIL DATORITA UNEI IMPUNITATI PE CARE CRIMA ORGANIZATA A SIMTIT-O , , A SPECULAT-O SI A VALORIFICAT-O IN TIMPUL ULTIMELOR 3 GUVERNE PESEDISTE PASTORITE DE DRAGNEA .

  4. De ce se ancheteaza doar Dracnia si infractori politici precum Videanu, Elena Udrea, Fluture si argatii lor isi numara liniștiți tainul ca cel cu masti?

    • Videanu are dosare penale si s-au prescris , Elena Udrea se judeca cu procesul reluat de la capat datorita CCR , iar Flutur zburda si numara oile pe dealurile Sucevei nefiind implicat in nici un dosar penal . Cine a favorizat coruptii la nivel inalt , nu tovarashul Dorneanu si CCR-ul pesedist ? De ce te mai miri , Lamceloate ?

      • Pai din cauza lui a intrat Suceava in carantina si a spitalului model si a afectat viata natiei. Pe stare de urgenta adica militara pedepsele se dublează. Adica daca ai prapadit un spital si iei 20 de ani, militar iei 40 de ani. Daca ai furat masti la pret si iei 30 de ani iei militar de razboi 60 de ani .iar daca mor oameni din cauza lui Flutur si iei pe viata, esti impuscat la stalp in termen de 3 zile. Platesc eu 10 cartuse sa nu ramana armata datoare cat poate fi 10 cartuse 50 ron ma inprumut pt armata romana numai sa se respecte justitia.

        • Pai , daca ai PROBE , mergi la DNA , vezi cum obtii viza de iesire din Transnistria si deplaseaza-te la Bucuresti pentru sesizarea DNA-ului , ai fi primul mancurt cu sete de adevar pentru ce se petrece intr-o tara din afara zooparkului , intri in istoria lui Suvorov …..hihihihihihihi…! Hai , Lammceloate , baga bostanul sub hulubele mele paroase si fa un perdaf cavaleresc la botu manzului sa-l faci sa necheze senzual , dihorule pufos …..hihihihihi……! Ai gaurica in dreptul buzitelor la masca , rapanosule diafan ?

  5. AK-24 , astazi , 26 iunie 2020 : ” PEDEAPSA PENTRU DRAGNEA DUPA CE I-A PACALIT PE SEFII DE LA RAHOVA . CONSEMNAT IN CELULA , NU MAI ARE VOIE SA MUNCEASCA IN ATELIERUL AUTO ”. Nu se potoleste nici in puscarie , pacaleala fraierilor i-a intrat in sange , acum are timp sa mediteze in celula care este diferenta intre ” COMUNICARE ONLINE ” si ” INTERVIU ” !

  6. De cei de la Sri ies mereu prin usa din spate si nu fac puscarie? Ghita, Gusa, Condrea, Coldea, Dumbrava, Dragomir etc

    • Nu ies pe usa din spate , unii au mandate de urmarire internationala pentru ca au fugit cu sprijinul legaturilor fostilor securisti corupti si altora nu li s-a putut proba activitatea infractionala .

  7. De ce daca a plagiat 4% din examen si daca a fost gasita de magistrati ca a facut abuz , Luluta mai profesează si nu e anchetata?
    E mizerie mare in tara are dreptate ambasadorul american,
    E mizerie inca din Parlament…

  8. Esti idiot sau betiv. Ciuma rosie vorbești de ciuma cand voi mențineți securisti in aparat. In parlamentul european e o ciumă Petrov si la BNR e o ciuma Manole. Amandoi sustinuti de ciuma moscovita Turcan, ciuma Pnl Fluture, ciuma Pnl Boc si alte ciume. Deci vezi de ciuma ta rosie.

    • Am dat in balbaiala , am pierdut instructiunile trimise de ingerasii din subsolul cladirii de pe str. Manoilov , nr.42 , iar ma baga sub masa si le execut sugiukuri la flautele zbarlite cu gusa ….

  9. Sunt plătit din bani Pdl au ramas de la amanta Petrov si bisnitarul Bercea dator la Petrov

  10. La noi , in zoopark , e legea junglei , n-avem nevoie de procurori , scapa cine poate , multumesc lui Boje ca astazi am scapat doar sodomizat , daca nu eram docil si harnic , hales-bules …

      • Asa este , sunt tampit si analfabet , am idei fixe si va rog sa ma scuzati , am doi zdrahoni de Rabnita carora trebuie sa le usurez putineele si sa le sug pla !

  11. Deci ce a facut DNA SRI si justiția pt tara in conditia in care 90% din romani nu cred in politicieni. Bai voi labagii din politic pricepeti cifra? Nu va doare ca sunteti la… bili?

  12. A venit ambulanta , degeaba le explic infirmierilor ca n-am facut nimica , absolut nimica , nimic , 0/ , mi-au dat niste spituri in cur , m-au legat fedeles si sunt in drum spre ospiciu .

    • Tu te amuzi dar Romania ramane cea mai corupta tara din Ue, mie ca roman nu imi convine. La fel faptul ca nu se face nimic in combaterea taieri padurilor asa cum printul Angliei cerea. La fel cum nici in combaterea traficului de carne vie cum cere ambasadorul americii. Razi ca razi a paguba strainule. Eu plang neamul.

  13. Romania e viermuita pe stare de urgenta se face spagi de milioane, inomolita de apa de la taierii si e curva europei. Mai razi?

  14. Plavanul zicea cca se taie pai taie Pnl. De ce nu combate taierile. Vreme de 10 ani nu tai nimic. De ce nu propune o lege nu are consiglieri destui?

    • De ce postez mai mult adun de o supa de stevie ornata cu dude , la 3 copeici postara e greu de descurcat in zoopark .

  15. De ce nu face ca in America. Decreta starea stare de urgenta 0, de lupta cu terorismul. Adica cu – mafia padurii
    – mafia transpartinica
    – mafia proxeneta si interlopa
    ?
    Atuncea dai o directie de urmat statului de drept vai de masa lui…

  16. Deci plavanul e suparat ca se taie paduri in Ardeal
    . Pai în Ardeal mafia Pdl – Pnl si Udmr taie, plavane.

  17. Va mai amintiti de istoricul Cherestoy Atila hunul?
    L-a ridicat Dumnezeu la cer pe motiv ca a taiat mai mult decat a vrut de mancat.

  18. Sa nu credeti ca scapati. Sa nu credeti va înșelați amarnic. Mai bine incepeti sa platiti încă de acum sa nu ramaneti datori. Va mai amintiti de Frunzaverde pedelistu din mafia bihorilor? Dar de Mitu Sechelariu din mafia bacailor va mai amintiti? Mergeti catinel pe Via Dolorosa ca Pinalti decat sa patiti ca ei.

      • Pai am auzit eu că la marxisti jidani le place numai trabucu rosu de foi ca lu Fidel! Spor la țâța barbateasca smantanoasa care nu starpeste decat o data la 3 ore.

    • Asta e menirea marilor oameni sa ramana la fel. Nu știu daca Dracnia e mare. Dar o stare de sine nu poate fi imprumutata sau copiata in conditii grele de viata . Vz Miron, Mitrea, Cosma. Nu si Mircea Basecu care s-a intors leguma. Sau Ridzi. Or Nuta gravida parnaiasa nationala si internationala la tropic.

  19. Uite Remes a ramas neclintit fata de Nastase care a iesit cu traume. Bine el chiar a vrut sa plece din lumea asta noroc cu uriasii chirurgi romani.

  20. Din cauza asta daca vezi totul ca prostul in nuante doar si numai rosii poti sfarsi zdrobit ca o rosie in acelasi tip de sistem .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger