Cauta

Ziua Regelui si rezistenta mitocanie republicana

Ieri, de ziua lui, Regele Mihai s-a intretinut cu Ponta si Emil Constantinescu. Nu i-a invitat   fiindca ii sunt dragi, ci pentru a sublinia pe cine nu a chemat. Iliescu si Basescu n-au fost pe lista. Dar sa nu va inchipuiti ca au suferit! Dumnealor poseda o mitocanie rezistenta, acumulata in zeci de ani. Intr-un interviu, Basescu regreta ca nu l-a inteles la timp pe Ion Ratiu.

La fel va zice si despre Regele Mihai.  Tot cand va fi prea tarziu. Avem un presedinte ignorant, care i-a succedat unui presedinte ticalos. Iliescu stia si de Ratiu, si de Coposu, si de Regele Mihai. Insa ii prefera pe Barladeanu, pe Brucan si pe fiul NKVD-istului Walter Roman. Pe Ratiu l-a tratat ca pe un adversar, unul chiar cordial (pana au venit minerii), pentru ca nu era un pericol, in ’90. Dar de Rege i-a fost teama si s-a purtat cu el asa cum faceau kominternistii cu dusmanii de clasa. Cand venea vorba despre Rege, perestroikistul isi regasea radacinile staliniste. Ati uitat cand l-a intors de la aeroport? Nu-i mai permiteau vremurile, fiindca ar fi procedat ca bolsevicii cu familia Tarului sau ca tovarasii lu’ tac’su cu Maniu si Mihalache. Exagerez, nu? Dar faptul ca, sub Iliescu, tortionarii aveau pensii de 5-6 ori mai mari decat salariile profesorilor si ale doctorilor, e tot o exagerare? Aceasta realitate a regimului Iliescu s-a perpetuat dupa 2004, Basescu fiind un produs al fesenismului si al republicii.

„Victor Ponta, intalnire istorica cu Regele Mihai”, a titrat Romania TV. O cacofonie istorica, intr-adevar, data in nasul inspiratului popor care l-a ales pe Iliescu, in ’90, cu 83%.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version