AcasăEditorialRazvan Ioan BoanchisZelenski și Florin Călinescu

Zelenski și Florin Călinescu

Ceaușescu a fost la putere 24 de ani și niște estropiați îl înjură cu osârdie de 33. Nicolae Ceaușescu e înlocuit azi de fiii securiștilor care l-au trădat. Au murit Ceaușescu și PCR, dar ne-a rămas Securitatea. În locul lui Ceaușescu avem niște imberbi asasini economici. Anticomunismul la seral devine deja mai periculos decât comunismul naționalist și de uz personal al lui Ceaușescu. Buhaha, e teoria conspirației, nu-i așa? Singurul argument al Generației Gadget este o lozincă: teoria conspirației. Ce teorie a conspirației visați, panaramezilor? Când au venit în Piața Victoriei și oameni sinceri, care au scris pe pancarte că multinaționalele externalizează tot profitul, i-ați gonit. V-a organizat Secu pe centurile de socializare mai bine ca activiștii PCR la demonstrațiile de 23 August.

În Uniunea Sovietică divorțează două state care au făcut rău României. E o chestiune confirmată istoric și statistic, nu doar prin sânge, lacrimi și poezii. Pe ambele state scrie Hrușciov, un criminal stalinist (ulterior destalinizat la mișto) pe care până și comuniștii noștri s-au chinuit să-l dea afară din România. Iar câteva sute de mii de ignoranți impresionabili și-au pus la poza de profil steagul unei țări care ne-a furat teritorii, ne-a închis școli și biserici, ne-a rusificat certificate de naștere.

Turcii ne-au umplut de represalii doar când i-am trădat, inclusiv în cazul Brâncoveanu – în spatele acelei crime a fost o mare afacere de spionaj. Rușii și ai lor nu și-au respectat niciodată promisiunile făcute României. Nu există cuvânt de onoare, caracter și recunoștință în Uniunea Sovietică.

Vreau să văd și eu cum ne va trata Ucraina după ce se va termina războiul. Zelenski este invenția unui mogul de televizie pe nume Kolomoisky. Un fel de Adrian Sârbu cu mai mulți bani, care a investit într-un actor mai netalentat decât Florin Călinescu. Da, că vă convine sau nu, că îmi convine sau nu, fiindcă eu m-am certat public cu el, Florin Călinescu a schimbat nu numai televiziunea din România. El a deșertificat și discursul politic. Uneori pleca pe câmpiile deloc elizee ale aberației și ale egolatriei, îl pocnise paranoia fără a avea pecetea lui Adrian Păunescu, dar Călinescu a fost mare.

Știți ce i-a făcut Zelenski lui Kolomoisky? I-a retras cetățenia. Dar sunt convins că eroul planetei și al revistei Vogue își va pune la profil steagul României. Stați liniștiți, așteptați, e băiat recunoscător! Asta nu-l face pe Putin cu nimic mai bun. E un prădător revanșard, un complexat care a adunat ura de când era kaghebist în RDG până prin 2005.

S-au certat aversul și reversul rublei, șpițul și tocul cizmei sovietice.

author avatar
Razvan Ioan Boanchis Publicist-comentator
Publicist-comentator la "Național" din 1997. Ziarist original și de contra-opinie. Autor a zece cărți. I s-au decernat numeroase premii jurnalistice și literare. Îl citesc cu plăcere chiar și cei care nu îi împărtășesc părerile. Uneori, nici el nu e de acord cu el.
3.218 afisari

48 COMENTARII

  1. Marș ma communistule de aici cu rahaturile astea, ești mai prost la a lega idei decât Christina Ich. Iar aberațiile tipica ca „vai ce rău a făcut Ucraina României”. Ca de asta v-ati trezit toți acum sa vorbiți despre asta și ați tăcut în trecut ipocritilor. Da, a mai închis niște scoli, și asta înseamnă că merită să fie invadați și ocupați? Cât de sclav și prost sa fii sa pui egal între cele 2? Pui la același nivel Ucraina, cu care avem niște discuții referitoare la statutul minorității, cu Rusia, care aproape ca ne-a distrus ca stat? Asa de handicapat ești?

    Mai bine generația gadget decât un mâncător de rahat ca tine. Marș și linge covrigul pentru care sugi cu atâta placere

    • Urla prostia in tine, loaza satanista! Sa vorbeasca bucovinenii si moldovenii cum a fost cu rusii, ucrainenii si evreii, nu tu, un analfabet functional!

      • N-am crezut ca’l voi „apara” vreodata pe Iulius…anonimule te implor, ramai anonim…

    • Vezi ma ca te cheama borata chioara a lu’ Barna sa o freci… si tu pierzi timpul cu Boanchis!

      • Asta este un raspuns pentru toate celalalte „contre”. O PERSOANA SI-A SPUS PAREREA. E O PROBLEMA PENTRU VOI CA CINEVA SA SE EXPRIME LIBER???
        Nu cred ca „borata chioara a lu’ Barna” isi are locul pe aceiasi pagina cu zicerile lui Boanchis-san…

    • Vierme de iulică, tu ești, băi, tăpălabă, f._M-ții m-tii de waxerist pluserist leghebistoid

      • Postezi din tribune ??? Cauta in DEX la „decenta”.La nesimtire,linga text, vei gasi poza ta…Vai steaua ta.
        Poti sa-mi raspunzi,cu tine am incheiat…

    • facem pariu ca daca vrei sa ajungi la cernauti, te lasa ucrainienii in curul gol la marginea drumului?

      • Și asta înseamnă că merită să fie rasi de pa fata pământului? Urla retardul în voi

  2. „Vreau să văd și eu cum ne va trata Ucraina după ce se va termina războiul”
    Pai am spus-o eu in urma cu vreo doua-trei luni. Va fi cam asa: Dupa ce regimul Zelensky se va prabusi, Ucraina se va alatura Rusiei impotriva NATO. Moscova va tinti mai intai tarile din B9. Daca nu va ramane neutra, Rusia va ataca Romania intr-o noapte de primavara sau toamna, cel mai probabil prin „Poarta Focsani” si Constanta, si va ajunge in Bucuresti in cateva ore. Rusia nu va fi singura, ci impreuna cu Ucraina, care va ocupa Bucovina, Ungaria, care va ocupa Ardealul, si Bulgaria, care va ocupa Dobrogea.

    Tot eu am prezis si conflictul dintre Serbia si musulmanii din Kosova si Bosnia-Hertegovina…. Si uite asa Romania va fi inconjurata de FOC, iar profetiile parintelui Arsenie Boca se vor implini intocmai, inclusiv transformarea Capitalei in ruine.

    P.S. Neutralitatea e posibila si de dorit. De exemplu, Grecia si Creta vor ramane intregi, deoarece nu se vor implica in conflictul cu Turcia. In afara de dezastrul pe care il va face armata vest-europeana de 2 milioane de militari condusa de regele Spaniei, Felipe al VI-lea in nordul tarii, drept represalii ca grecii nu i-au ajutat pe turci impotriva Rusiei, restul Greciei va ramane intreaga. Mai mult de atat, deoarece va ramane cu armata intreaga, Grecia va putea reface Imperiul Bizantin.

    • Da, Rusia care nu poate sa ocupe Ucraina, o sa se ia la bătaie cu NATO și Europa, cât de analfabet sa fii sa crezi asta, urla prostia în voi

      • Esti prea prost sa intelegi cum. Rusia nu a urmarit sa ocupe Ucraina, prostane, ci sa anexeze sud-estul tarii pentru a realiza jonctiunea cu Crimeea.

        • Da ma, fix de asta a pierdut mai mulți soldați în 6 luni decât americanii în 20 de ani de Afghanistan.

          Asa cum au tot încercat sa ocupe Kievul cu pod aerien și rezulta în pierderi majore.

          Asa cum nu știau sa organizeze coloane de tancuri și rămâneau ca prostii fără motorina.

          Asa cum reușesc Ucrainienii sa se pise pe superiotatea aeriena cu drone se 2 lei din Turcia.

          Totul e un plan, sigur, nu sunt retardați.

          Hai mars

          • Ai rabdare, fraiere, ca o sa vezi finalul cat de curand! Santeti atat de indoctrinati de propaganda natoista, ca nici atunci cand armata rusa va fi la Bucuresti nu o sa credeti!

          • HOPA…HOPA…Propaganda natoista…S-a dus vălu’…Sper sa nu ne-o „traga” hăcherasi rusi…

        • omul incearca sa vorbeasca ironic despre coae , pentru ca nu are , e un scopit sau din astia gender ciudati , sau ma rog are buze in loc de coae .

  3. Ma pis pe tine la fel cum ma pis pa Boanchis sau cum îl cheamă. Nu ești capabil sa înțelegi situația și vad cât de ușor va este sa deveniți din anticomunisti sugatori de pl ruseasca.

    Nu am ce sa discut cu sclavii

  4. Iulius si Anonim,dpi tampiti,se baga ca proasta-n vorba. Sa te feresca Dumnezeu de mana ciungului si de judecata prostului.Prostului inversunat,spurcat la gura,debiteaza si el cat il duce dovleacul lipsit de zeama,o fi din cauza secetei ? Ba daca nu intelegeti nimic din ce cititi,barem stati dreacului in banca prostului,ultima dela usa.Si mucles.

      • Vad numai invective, dar contraargumente nimic. Oricum insulta este singurul argument al prostului.

        • nu neaparat, unii sunt atat de incapatanati ca nu ramane decat sa ii insulti, poate mai renunta in urma socului, asta daca nu sunt cu fata de cremene
          cu cei prea prosti nu are sens sa discuti
          cat despre insultat, nu neaparat prostii insulta, cat cei ce sunt deranjati sau infuriati, ceea ce se poate intampla multora, la diferite nivele de cunoastere si de intelect

    • Vrand sa te dai destept, ai demonstrat contrariul. Exact, sa te fereasca Dumnezeu de judecata prostului, draga analfabet functional!

    • Îmi place dublu standard, când injura contra UE pe povesti scoase din fund aplaudati, când va spune unul verde în gata cu argumente ca sunteți ultimii idioți și analfabeții fiindcă credeti toate vrăjelile, hopa stai nu ești decent.

  5. Bai, vreau un sfat. Sa ma înscriu în usr sau în plus?
    Dar fără mizerii, doar argumente serioase.

  6. & Dacă vă plăcu, cu „Bu,hu, hu, hu, Buhnici”, ! Câți încordați, stresați, frustrați, ce ,,resorturi interioare” tensionate, pe chestiunea zisă și preluată în dezbatere, ? Adică nu are voie și „bufnițoiu” să aibă și gusturile lui, la femele, și să le mai și spună, și altora , cei îi place, să vadă, pe la femele, ?

    • Are dreptul sa spuma ce vrea, exact cum restul au dreptul sa ii spuna ca mănâncă rahat și sa refuze sa lucreze cu el. Care e problema?

  7. Maestre o BIJUTERIE .
    ESTI MARE COANE !
    Un deliciu de articol asa cum ne-ai obisnuit. 🙂

  8. Ce de timp liber au unii.
    Cat despre „Iulius” asta, de ce citesti nene ce nu-ti place? Esti vreun „trol” cumva.

  9. Dle Boanchis vedeti ca au navalit si la dvs excrementele care posteaza la tache tot felul de mizerii , de fapt este un nebun care posteaza cu multe nickuri , unul este ????? altul ala cu tiraspolul ,iulius si alte nickuri gunoaie . poate ati fost ocupat , dar cand reveniti stergeti , nu lasati ca tache sa imputeasca forumul .

  10. ” IGONORANTI IMPRESIONABILI” cea mai potrivita expresie a „aprecierii ” celor care se afiseaza cu steagul Ucrainei

  11. salut
    astia care scriu imoptriva dvs ar trebui analizati
    scriu la comanda,stiu ceva istorie sau..stiu ceva?adica daca este ceva de capul lor
    buhnici a fost cel main infierat ..decat de orban –aici este o treaba mult mai periculoasa
    trist…daca avem astfel de specimene care nu au habar pe ce lume traiesc

    • Fiindcă mi s-a acrit de rahati din ăștia și cultura de „sa fim politicoși și sa vorbim frumos”. Gata, dacă mâncați rahat o sa fiți taxați. Punct și de la capăt. Asa cum boul ala de Buhnici care o arde cu rahaturi de comentarii (care au fost multe de tot, aia cu interviul a umplut paharul, dar au fost foarte multe) și boul de Boanchis sau cum îl cheamă care iubește dictatura pe fata, când veți manca rahat vi se va spune în fata ca mâncați rahat.
      Ca nu va convine, ca o sa credeți ca sunteți canceluiti sau alte rahaturi, ma pis pe sentimentele voastre. 30 de ani de retardați au ajuns.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger