Cauta

Un Phenian pentru Oprescu!

Oprescu lasa senzatia ca ar avea nevoie de un Phenian, capitala Coreei de Nord, pentru a pregati finala Europa League. In blocurile din centrul Phenianului nu locuieste nimeni, sunt destinate propagandei. Ca sa lase o impresie buna in fata microbistilor straini, Oprescu vrea sa scape de copii si de maidanezi.

Va inchide scolile in ziua meciului. Tinand cont ca guvernele PDL si PSD au numit sau au propus analfabeti pentru postul de ministru al Invatamantului, nu o sa ma apuc sa scriu ca elevii au foarte mult de pierdut, ca ar fi invatat nu stiu ce maine. Dar daca nu merg la scoala, nu inseamna ca vor sta acasa. Vor fi pe strada, adica exact acolo unde nu doreste sa-i vada Oprescu.

Primarul Bucurestilor a saltat o parte din cainii fara stapan, crescand in ochii multora. I-a impresionat chiar si pe ziaristii spanioli de la „AS”. Nu m-am dat niciodata mare iubitor de animale, chiar nu pricep ce rost au maidanezii pe Calea Victoriei si in fata magazinelor alimentare. Oprescu a dus cainii in localitatea Uzunu, la 40 km de Bucuresti. Ajunse acolo, potaile nu pot fi revendicate sau adoptate, deoarece se afla la o distanta apreciabila de Capitala, iar accesul pe o proprietate privata e ingradit. Ma indoiesc, de asemenea, ca oamenii doctorului Oprescu au avut timp sa verifice daca animalele vor fi hranite sau supravegheate medical. Asociatiile de protectie a animalelor  clameaza ca Uzunu va fi un fel de Auschwitz al cainilor. Nu m-as aventura sustinand asta, dar nici nu pot sa aplaud masurile energice luate de un primar caruia ii pasa mai mult de  alegerile locale  decat de elevi, de maidanezi si de finala Europa League.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version