Cauta

Tun de 12 milioane de euro, la TVR!

Au fost alegeri pentru Consiliul de Administratie al TVR. In inerta institutie bugetofaga, impostura se transmite pe cale ereditara si pe cumetrii vechi, asa ca plozii, nepotii si pilele batranelor hahalere apucatoare au votat actualele hahalere apucatoare si excelent antrenate. Daca lucrurile se opreau aici, inca era bine. Dar rubedeniile si pilele s-au aliat si cu amploaiatii de mare fidelitate, care au dat in judecata institutia care i-a inventat, cerand ca noi, telespectatorii, sa le suportam sinecurile.

Asadar, alegerile le-au castigat reprezentantii celor care au dat in judecata institutia, urmand sa execute in instanta sumele revendicate! Cu o zi inainte de scrutin, pe site-ul intern a aparut un comunicat cu titlul „Stadiul distribuirii deciziilor privind majorarile salariale”. Citez din sfidatorul text oficial, in care era anuntata pomana electorala! „Va aducem la cunostinta stadiul distribuirii deciziilor privind cuantumul cresterilor si diferentelor salariale, emise in urma sentintelor judecatoresti definitive favorabile pentru salariati si fosti salariati, referitoare la indexari si diferentele salariale. Pana astazi, 16 martie 2016, compartimentele de specialitate din TVR au distribuit decizii privind majorarea salariala catre 103 persoane. Alti 200 de salariati au fost contactati si sunt asteptati zilele acestea la Departamentul Resurse Umane, pentru a primi deciziile cu salarii indexate. In total, 853 de decizii continand salariile majorate au fost emise pana acum si urmeaza sa fie comunicate zilnic salariatilor. Semnat: Serviciul Comunicare, Relatii Publice si Protocol”.

Buuuun! In concluzie, vreo 1000 de mercenari, care o belferesc din taxa (4 lei) luata cu japca de la telespectatori, cer bani de la un dinozaur, de la un mort, de la TVR! Suma totala pretinsa de aceasta armata vorace se ridica la vreo 12 milioane de euro! Sa vedem de unde vor primi lacustele bugetofage acesti bani, in ziua de leafa! In conditiile in care TVR nu are fonduri sa transmita Campionatul  European de Fotbal, cu nationala Romaniei jucand, in premiera, in meciul de deschidere! Europeanul din Franta ar costa in jur de 2,5 milioane de euro.

Ultimele stiri

  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Secretele milenare ale longevității: beneficiile postului intermitent și exemplul preoților de pe Muntele Athos
  • Internațional englez, arestat în Spania
  • Exit mobile version