AcasăEditorialRazvan Ioan BoanchisTârgurile de Crăciun, familia și anticorupții care au cumpărat izolete

Târgurile de Crăciun, familia și anticorupții care au cumpărat izolete

1. Nici când a jucat cu Benfica Lisabona n-a avut Craiova atâția turiști români și străini ca la Târgul de Crăciun din 2023. Târgurile arată bine (sau mai bine decât în anii trecuți) și în alte orașe. Țevile alea suspendate dau o imagine dezolantă în timpul zilei, dar nu mai contează. Aceste târguri sunt mai edificatoare decât orice sondaj electoral. Românul iese în stradă ca să se bucure alături de familie. S-a terminat cu useriștii care au răcnit împotriva corupției și au cumpărat izolete.

2. Parțial eclozații au încercat să strice și finalul săptămânii trecute. Au zis că Sfântul Andrei n-a creștinat Dobrogea și ne-au cerut să o lăsăm mai subțire cu Unirea. Eu am mai văzut filmul ăsta. În 1990, Trustul sorosist „GDS – Humanitas – revista 22” a primit un sediu (i l-a dat Brucan) într-un palat de pe Calea Victoriei și s-a apucat de anticomunism la seral. Secția de propagandă a C.C. al P.C.R. a fost înlocuită cu Secția „Demitizări și revizuiri”. În 2023, trotinetarii fac demitizări și revizuiri la seral. Să o țină tot așa, ca să strângă la alegeri un 4% elegant!

3. De sărbătoarea națională m-am bucurat că moneda euro e sub 5 lei. Nu mă interesează de Isărescu, deși l-am votat în 2000, când a fost candidatul CDR. Dar gândiți-vă că poate să vină în locul lui o năpârcă globalistă și să fie euro 7 lei, ca să facă năpârca pe plac U.E. Și pe urmă aceeași năpârcă să strălucească prin exces de zel: „doamna Ursula, băgăm euro și la 8 lei! Dacă-i ordin, cu plăcere!”

4. USR, de ce nu le-ai făcut românilor o surpriză de Ziua Națională? Ai fi avut mare succes dacă defilai pe la târgurile de Crăciun cu steagul Ucrainei.

5. Dacă s-ar putea, la următoarele târguri de Crăciun să fim scutiți de versuri cretine. „Nicăieri nu-i ca-n România,/ dansuri ca în Africa/ și lovele ca-n Elveția.” Acești cântăcioși siniștri n-au minime cunoștințe de prozodie. România-Africa-Elveția, adică rime imperfecte. De gradul trei. Dacă nu chiar patru spre șapte. Pe înțelesul lor, e ca și cum i-ai spune „frățioare” vecinului de la etajul trei.

6. Nu mi se pare corect să răspundă pentru vaccinuri doar Cîțu, pseudo-contabilul Vlad Voiculescu și o doctoriță de tăiat unghiile pe care am uitat cum o cheamă. Normal ar fi să dea socoteală și Arafat, și Gheorghiță. Monica Bârlădeanu îl va aștepta pe Gheorghiță. Fidelitatea e principala ei calitate.

author avatar
Razvan Ioan Boanchis
5.091 afisari

21 COMENTARII

 1. Parcă nu erau bani în primării?…Nu se plângeau primarii că mor de foame?…
  Țară …de Arahat !…
  Ce nu face boul pentru voturi!…

 2. Mi-a placut : „Monica Bârladeanu îl va astepta pe Gheorghita. Fidelitatea este principala ei calitate”……..hahaha . …

  Sa fim seriosi ! „Colonelul” si Bârladeanca sunt doi securisti ticalosi.

 3. SA Raspunda SI televiziunile care luau bani,le faceau propaganda ,SI cioclii care bagau lumea in sperieti care le doreau moartea semenilor pentru audienta. SI ala, Jurma , care nu avea nicio pregătire medicala SI aparea in halat SI ochelari

  • Are clinica serioasa dar si salon de dermatologie {inclusiv pt epilari}
   Clinica e una din cele abonate la birocrația României. Dă adeverințe medicale pe sestache

 4. Ai uitat de Esuat.El este capra cu chilotii in vine care face permanent legatura cu Madam Ur Sula,si mai departe cu cozile de topor din Guvenul si Parlamentul ” meu „.Totul se desfasoara cu promptitudine sub inaltul lui patronaj.

 5. România este vai de ea. Și țara și ai ei papuași. Ne plângeam de PSD…apoi PNL, acum USR…ce să mai…de 34 de ani votăm doar să nu iasă unul sau altul…nu ca să fie mai bine. Credeți prea mult în politică și biserică, asta e. Dacă am renunța la biserică și politică, deja am fi mai câștigați… românii pot fi ușor duși de nas. Orice alegi, rezultatele sunt aceleași. De rahat.

 6. Ar trebui analizat Comitetul ala, care lua masuri de vaccinare, nu avea personalitate juridica, ziceau ei, care apartinea de…MAI? Ministerul Sanatatii?
  Cine ne zicea sa ne vaccinam cu produse expirate(m-am ingrozit) ca intre timp, s-a marit durata de valabilitate!?

 7. Bravo articol! Îmi place dar comentariile sunt sarea și piperul! Dacă s-ar gândi cineva să le adune intr-o carte, ar fi bestseller!

 8. Monica după ce s a bucurat de banii babachii Păunescu din devalizarea Bancorex,simțind ca se termina banii ,a trecut la jacuzzi cam brusc.

 9. Monica după ce s a bucurat de banii babacului Păunescu,din devalizarea Bancorex,simțind ca se termina banii,a căzut direct în jacuzzi cu nenea Gherghita.

 10. papa ducetiva la Becali sa vă spovediți dar mai bine să-i dați oile an strunga cu mult drag sau cu mult drac sa vă ia

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri