Cauta

Statul Român s-a vaccinat la chiuvetă cu 10 milioane de doze

1. Două cucoane au construit un spital. Nu au terminat Facultatea de Medicină, nu sunt milionărese, dar au făcut ele de la zero un spital. Cinste lor, onoare muncii! Se pricep la medicină în același grad – chiar în același grad înalt – pe care l-a atins Vlad Voiculescu. În calitatea lor de sufletiste au primit donații. 53 de milioane de euro. Excelent.

2. Dacă tot suntem la cifre, un miliard de euro au costat vaccinurile. Și 10 milioane de doze au expirat. Adică au fost sau urmează să fie aruncate la chiuvetă. Parcă nu era bună vaccinarea la chiuvetă. Statul român s-a vaccinat la chiuvetă cu 10 milioane de doze. Dar de izoletele nefolosite ați uitat? Cât a costat flotila de izolete? Și cât trebuie să ne mai coste, în general, usereala? Partidul parțial eclozat s-a pus bine cu șefimea efemeră din U.E. Și pentru asta am plătit noi.

3. Să ne înțelegem, eu m-am vaccinat de două ori. De ce? Aș fi tentat să scriu că „de prost”. E mai rău. De egoist. Am crezut că scap mai repede. Cei care ne-au povestit că scăpăm au niște datorii față de Statul Român.

4. Să scoată Recorder un documentar pe tema asta. Cu Vlad Voiculescu în rolul principal, că e obișnuit. Și să îi spună „Declinul angelicului.” Vlăduț are nivelul cultural al unei gospodine care s-a uitat la telenovele și crede că a învățat spaniola. Dar el a închis spitale. Întrebați-l unde-i trompa lui Eustachio! O va căuta în manualul de geografie.

5. Dacă Recorder face un film, atunci să ne uimească  și „Humanitas” cu o carte despre Tolontan „în slujba cititorilor”. Cu titlul „Io dictez pe banii patronilor”. Și s-o publice în „Colecția Râsul Lumii”, unde au apărut și „Bărbați holbându-se la capre”, „Funeralii fericite” sau „Mi-au scanat mansarda, n-au găsit nimic”.

6. Circulă o informație pe centurile de socializare. Nu garantez că e adevărată. „Doar 8% dintre oameni trec de 65 de ani.” La cât vor ăștia să ieșim la pensie? La 65 de ani. Ca să fie siguri, ar trebui să ne scoată la 75, fiindcă mai există indisciplinați care au tupeul să miște și după 70.

7. O legendă sovietică spune că Pavlik Morozov a fost un școlar în vârstă de 13 ani, care și-a denunțat tatăl „pentru că a uneltit împotriva tovarășului Stalin.” Tatăl destoinicului Pavlik Morozov a fost împușcat. Familia lui Pavlik Morozov l-a omorât pe Pavlik Morozov. Iar Stalin l-a glorificat pe Pavlik Morozov. I-a făcut monumente. Nu un monument, ci monumente. Statui ale micuțului turnător. În multe cărți de istorie, apărute în Occident după 2015, puteți citi că Pavlik Morozov a denunțat acte de corupție. La noi (de fapt la ei, acolo, în USR) Pavlik Morozov e de gen feminin, normal. E fiica Elenei Lasconi.

Ultimele stiri

  • Val de companii străine care deschid afaceri în România, atrase de măsurile și investițiile susținute de PSD
  • Nicușor Dan recunoaște că e incapabil să rezolve problemele din Capitală. Traficul și apa caldă, peste alte două mandate
  • Incident aviatic cu un avion Tarom. Aeronava s-a întors pe aeroportul din Paris!
  • România se implică puternic pe front. Decizia cu efect direct asupra tancurilor Abrams ne poate transforma într-o ţintă
  • Cum se apără Florian Coldea după ce a dat 15 ore „cu subsemnatul” la DNA. Fostul general SRI, plasat sub control judiciar!
  • Horoscop – sâmbătă, 25 mai 2024. Toate zodiile au parte de schimbări în bine, dar sub aspecte diferite
  • Facem lucrurile cu cap: deblocăm proiectele restante și dezvoltăm Alba Iulia cu bani europeni
  • Gabriela Firea a convins lumea sportivă că este soluția potrivită pentru București
  • Incident cutremurător la o școală din Brașov. Patru elevi, acuzați că ar fi agresat sexual doi colegi mai mici
  • Se sparge buboiul afaceriștilor milionari din SERVICIILE SECRETE. Generalul Dumbravă ar fi „sifonat” tot la DNA!
  • Exit mobile version