Cauta

Smecherasul Dan Diaconescu si monstrii lui CTP

Habar n-am ce a castigat Dan Diaconescu si pe cine a avut in spate. Dar daca a reusit sa strice combinatiile guvernului, ma bucur. Un lucru stiu sigur, insa.  Vietati ipocrite si raioase ca in presa romana nu exista. L-au injurat pe Diaconescu de parca ar fi platit garantia din salariile lor (restante) si spera ca oltenasul pervers sa se duca la parnaie, fiindca ar fi licitat la oha.

In urma cu vreo 5 ani, toti vorbeam, pe buna dreptate, cu dispret despre menajeria de la OTV. Ciudatii se urcau pe masa, se varau in tomberoane, se injurau de morti. Astazi, OTV s-a extins si merge inainte la Antena 1 („Acces direct” si „Un show pacatos”) si in trustul PRO („Happy Hour” si „Acasa TV”). Televizia Acasa TV este OTV 24 de ore din 24. La OTV, in schimb, vedem emisiuni politice. Hapciupalitice, bineinteles ca hapciupalitice, dar pe teme serioase — privatizari, ciordeli, aliante. Cine credeti ca s-a ridicat impotriva lui Diaconescu? O scot din discutie pe  Andreea Pora, care a cotcodacit, printre altele, ca Gigi Becali se exprima intr-o limba romana „destul de aproximativa”. Interesant. „Destul de aproximativa” e formulare redudanta. Pora, dupa ce ca ai un chip atragator ca un cur de magar, mai esti si proasta, dar proasta rau, tampito!

Potrivit tuturor asteptarilor, cel care l-a atacat cel mai tare pe Diaconescu a fost CTP, tenismanul cu gecuta de fochist, care a uitat ca ia banii de la un site din trustul PRO. Popescule, afla de la mine ca emisiunile de mondeneala, realizate de colegii tai, sunt mai nocive decat OTV-ul si isi trag seva (a se citi galetile cu laturi) din troaca lui Diaconescu! Totusi, te-ai scos, ozenistule! E mai bine sa fii coleg cu muierile Mircea Solcanu, Iulia Vantur si Ilinca Vandici decat cu — tineti-va respiratia, urmeaza o lista cu monstri comunisti si securisti! — Dumitru Tinu, Sergiu Andon si Dan Constantin.

Ultimele stiri

  • Fermierii din Vrancea au ajuns la disperare. Bieţii oameni au crezut că rachetele anti-grindină alungă ploaia şi le-au atacat cu pietre! (VIDEO)
  • Medicii de la Spitalul Foișor au făcut anunţul despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Fanii actorului, fără reacţie!
  • Mugur Isărescu încasează o pensie uriaşă de la statul român. La aceşti bani se adaugă salariul incredibil şi indemnizaţia de la Academia Română
  • Se schimbă buletinele, în România! Modificări la CNP, după punerea în funcțiune a Sistemului Informatic Integrat
  • Joe Biden, ameninţat cu punerea sub acuzare! Liderului de la Casa Albă i se aduc acuze foarte grave
  • Pensionarii vor întoarce banii cu lopata. Categoria care are dreptul la dublă recalculare. Vezi dacă eşti pe lista lor!
  • Coşul de cumpărături al lui Marcel Ciolacu s-a scumpit mult în doar câteva luni. Cu 100 lei nu te mai desurci!
  • Cu Lamborghini-ul către un nou mandat la şefia CJ Prahova? PSD, atac la Iulian Dumitrescu (FOTO)
  • Horoscop – sâmbătă, 11 mai 2024. Trebuie să gestionaţi mai bine situaţiile stresante!
  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Exit mobile version