Cauta

Și noi când ne mai vaccinăm copiii?

1. „Național” de ieri: „Un articol apărut în Jurnalul de Virologie, care citează și studii din reputata publicație The Lancet, aruncă în aer vaccinurile anti-covid. Vaccinul distruge sistemul imunitar și provoacă boli grave, susțin medicii japonezi, care cer renunțarea la doza booster. Totodată, aceștia aduc în atenție apariția sindromului ADE, așa numita dependență de vaccin.” Aoleu, și noi nu ne mai vaccinăm copiii? Dar useriștii, care sunt vaccinați în proporție de 137%, când fac doza a patra? „Vaccinați-vă, oameni buni!” deoarece „pandemia a închis cortinele teatrelor.” Dacă tot s-au apucat useriștii de vaccinare precum staliniștii de colectivizare, atunci să-și bage și doza a cincea, fiindcă Soros va avea nevoie de propagandiști și pe lumea cealaltă. Miliardarul aproape centenar vrea să prindă viza de RAI (RAI UNO, la privilegiați, nu RAI DUE) și trebuie sprijinit ca să nu ajungă în „Inferno” – carte de Dan Brown, un negustor literar diabolic de deștept și adulat de globaliști.

2. Din martie până acum a fost mai rău cu banii decât în timpul crizei din 2008. Totuși, am avut un mic noroc. E foarte bine că nu sunt la guvernare USR și AUR, două crengi ale aceluiași arbore cotit. Eu sunt mulțumit de PNL și de pesediști. Ei nu sunt nici liberali, nici socialiști. Sunt niște combinagii cu care m-am obișnuit și nu mai am nevoie de șocuri. Le-am avut după Colectiv și a fost groaznic. Băsescu și trotinetiștii din Generația Gadget au reprezentat cele mai mari nenorociri din ’89 încoace.

3. Am văzut o carte, într-o librărie, cu titlul „De la Golănia la Rezist”. Stați pe fundul vostru, Piața Universității a fost o mișcare anticomunistă și antisecuristă (în care au fost infiltrați și niște securiști, dar erau puțini). În Piața Victoriei au domnit socialismul glossy și copiii de turnători la Securitate. E ca și cum am compara un teanc de dolari cu o datorie bancară.

4. La intersecția străzilor Eminescu și Polonă e un cerșetor cu o cârjă. Dacă șoferii care așteaptă la semafor nu deschid geamurile ca să-l omenească, îi amenință că le plesnește capotele cu cârja. Seamănă cu un erou al planetei. De trei luni facem foamea fiindcă s-a șmecherit el. Viața e scurtă și scumpă, mulți prieteni de-ai mei au murit înainte să împlinească 50 de ani. Eu n-am chef să o duc mai prost fiindcă e viteaz băiatul ăla. Dacă nu sunt bun la cafteală, nu mă apuc să mă bat cu Mike Tyson, chiar dacă îmi promit niște amici falși că vor intra lângă mine în ring.

Ultimele stiri

  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii iunie
  • Terifiant! Director de închisoare, asasinat. Primise ameninţări cu moartea de la deţinuţi
  • Planuri de călătorie date peste cap. Zeci de oameni au ratat zborul Cluj Napoca-Paris. Ce s-a întâmplat la aeroport
  • Polițiști înjurați și amenințați de mai mulți indivizi, în plină stradă. Imaginile publicate de Sindicatul Europol – VIDEO
  • Ciucă: „Șansa PNL este să aibă candidat la președenție”
  • SUA avertizează că nu acceptă un joc la două capete al Chinei. Ori cu occidentul, ori cu rușii!
  • VIDEO| Putin și Xi își anunță frăția și condamnă Statele Unite
  • Guvernul mai împrumută 1,3 miliarde!
  • Exit mobile version