Cauta

Persoane competente, cu arest preventiv in palmares. Elena Udrea si Valcov

Elena Udrea se pricepe la Justitie mai bine ca opiniotii din presa. A fost avocat (asta-i cel mai subtire argument), a facut parte din echipa care a intarit Statul de drept (radeti voi, dar nu-i de ras!) si a stat peste doua luni in arest (aici am pus paranteza pentru simetrie). Cu alte cuvinte, tanti Udrea, ca deja nu mai e miss, are experienta.

Competenta doamna ne-a explicat ca judecatorii n-au timp sa citeasca dosarele si ca merg pe mana procurorilor. Iar procurorii, desi ar trebui sa se exprime impotriva, dar si in favoarea inculpatilor, vorbesc doar impotriva acestora. Misto! E ca si cum un chirurg ar opera dupa diagnosticul pus de asistenta medicala. „Eu cred ca are hernie, dar daca vrei tu, ii tai patru degete si o ureche!”. Poate ca vi se pare rudimentara comparatia, insa reflecta realitatea. Ce l-ar mai alerga deontologii pe chirurg, ce l-ar mai acuza zdrentele de malpraxis! Dar ia spuneti, propagandistilor: acum avem voie sa comentam sentintele? Sau tot sfinte au ramas?

Sa transferam atentia spre alta persoana cu arest in palmares. Darius Valcov. Televiziile  ne-au anuntat ca s-a culcat cu 5.000 de femei. Baietii din sistem sustin ca Valcov e mai mult povestitor decat gigolo. A ajuns si subiect de bancuri cu circuit inchis. Cica se duce Valcov la o carciuma si ii place de chelnerita. Aia il intreaba: „ce va aduc, domnu’?”. „O bere, dar ce frumoasa esti, as fi incantat sa ne cunoastem mai bine!”. „Hai, dom’le, scuteste-ma!”. Vine fata cu berea si Valcov reia atacul. „Diseara, dupa ce termini programul, n-ai dori sa… ?”. „Lasa-ma, dom’le, nu mai insista!”. La care Valcov scoate un carnetel si ii zice „treaba ta, dar io aici te trec la futute!”.

 

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version