AcasăEditorialRazvan Ioan BoanchisPerdanții îi vor face primitivi pe câștigători

Perdanții îi vor face primitivi pe câștigători

 1. Ați mai găsit vreo dronă? Acesta este primul Stat eșuat care nu știe dacă a fost bombardat. E normal. Avem mai mulți ziariști de război și generali la Antena 3 decât soldați, într-o țară care geme de aitiști, dar în care nu găsești un instalator. Să ne apere CSA Steaua! A pierdut la Șelimbăr cu 3-2, în onoarea lui Mihai Viteazu.
 2. Înainte s-o încercați pe-asta cu „revine covidul, e prăpăd” era mai bine să faceți un sondaj pe bune sau chiar un referendum cu întrebarea „Covidul e mai periculos decât vaccinul sau vaccinul e mai periculos decât covidul?” Va ieși 70%. Cine va avea 70%? Nu dau răspunsul, dar ofer un indiciu. Perdanții îi vor face primitivi pe câștigători. Și acele 30 de procente le vor scoate din calculator. Scorul corect e 80 – 20.
 3. Să se vaccineze întâi trotinetarii, cu liderii partidului în frunte. Poate vor primi și un pliculeț cu pudră pentru acasă. Lăsați-i să se bage prin față, cum au făcut și la începutul anului 2021! De data asta, „esențialii” nu vor mai avea pe nimeni în spate, la coadă. Mai țineți minte poveștile cu izoletele și „esențialii”? N-ar fi rău să reciclăm izoletele cumpărate la începutul pandemiei. Să ducem flotila de izolete în Deltă, cu trotinetarii la timone, ca să ne apere de ruși. Facem și pistă de izolete, după modelul Calea Victoriei.
 4. Eram mic. La câțiva ani după aselenizare. Se vorbea foarte mult despre asta. Și într-o seară, când luna a început să se profileze pe cer, o babă a spus „uite, maică, satilitu’!” Azi, „satilitu’ ” e depășit. Mamele pescarilor din Deltă vor zice „aoleu, maică, să nu scufunde rușii izoleta cu drona!”
 5. Nimeni n-a fost de acord să fie testați elevii, că să vedem dacă se droghează. Mi-a zis cineva că ar trebui testați părinții și profesorii care au sub 40 de ani. Dacă și astea mai sunt insinuări…
 6. Strict autentic. La o plenară, Ceaușescu a zis „agri” și a luat o pauză, ca să dea pagina. Ultimul cuvânt din susbsol era afectat de despărțirea în silabe. A uitat de „agri” și a reluat: „cultura noastră socialistă.” Parțial eclozații din Generația Gadget se pricep și la cultură, și la agricultură. Acum vor să-și dea doctoratul în canabis. Se pregătesc încă din 2010, când recenzau cartea „De veghe în lanul de etnobotanice.”
2.138 afisari

11 COMENTARII

 1. Valoros si frumos, deosebit ! Asa ziarist mai da ! Alo , Antena 3 , ati citit ? Nu, bineinteles ! Diseara sau pina atunci, matracucile ne innebunesc cu timpenii !

 2. Sunt aitist dar va urmaresc de ani e zile articolele. 🙂 Le savurez. Aitistii pe care ii cunosc eu, destui la numar, cred ca se inscriu mai mult la categoria primitivilor alora de 80% . Poate datorita varstei (jur de 50 de ani), poate din rebeliune (si rockeri pe deasupra :)))))) ), poate ca au citit ceva mai multe carti la viata lor . Cine stie ? Marea majoritate suntem cei care am facut mate-fizica pe vremuri. Cei tineri… cei tineri au problema generala a milenialilor, problema de generatie, de corporatie etc ..

 3. https://www.youtube.com/watch?v=bbFbjnJK8NI

  ” cand o face plopul pere,
  cu progresul geneticii moderne este posibil
  DAR NICI ATUNCI nu vom renunta la socialism! ” -N.C.

  apropos:
  -se intreaba unii,
  de ce discursurile lui Hitler nu sint traduse pe Discovey Channel?????????????????
  (ca sa invatzam Germana, pronuntzia e impecabila!)

 4. Domnu’ Boanchis nu mai faceti misto de Ceausescu, aveti destule exemple contemporane, care chjar il si depasesc.

 5. @ Din perioada marilor cazinouri a rămas că sunt monumente istorice, să vadă lumea cum se făceau averile și construcțiile importante ale educaților acelor vremuri și ”măcelurile cu proști” care erau duși ”să apere glia”, cunoscute de la istorie ca ”războaie” , ?

 6. & Câți dintre cei care își jucau moșiile la cazino au fost sancționați că, ”nu își iubeau glia” , ?

 7. @ După 1945 au închis cazinourile, după ce rușii preluaseră Basarabia și ”s-a instaurat primitivismul” comunist, nu ca la societatea evoluată occidentală, ? Bancherii tipăreau și la cazinouri se jucau averile și moșiile și cu inflație, până au venit rușii,?

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Spaimă într-un bloc din Galați. O femeie a fost dusă la spital, în urma unei explozii produse într-o garsonieră

Au fost momente de spaimă pentru locuitorii unui bloc din municipiul Galați. O femeie a ajuns în grija cadrelor medicale.Pompierii au fost chemați să...

Supărare mare la o biserică din Târgu Jiu, chiar de Sfântul Andrei. A fost chemată poliția

În timp ce în alte lăcașuri de cult din țară s-au ținut slujbe în tihnă încă de la primele ore ale zilei de joi,...