Cauta

Pentru orice Gonetti exista cate un Negoita

Am aflat ca-l injur pe Gonetti fiindca sunt prieten cu Dinu. Misto. Da, tin mult la Cornel Dinu. Dar in 2009, cand prostovanul obraznic Gonetti ajunsese prima data la Dinamo, Procuroru’ s-a suparat pe mine fiindca il faceam bourean pe idiotisan.

Erau vremuri in care Dinu conversa telefonic cu Gonetti – „si, signore, cel mai bun de pe teren a fost Rus!” – iar eu ma stricam de ras, pentru ca Rus e mare fotbalist asa cum e Gonetti antrenor. Cu Dinu e greu sa te intelegi. Pentru el exista doi fotbalisti, Marius Niculae si Ropotan, si abia pe urma vine Maradona. Nu mai avea mult si-l punea pe Rus langa Marius Niculae si Ropotan, toti trei mai buni decat Messi, desigur. Exagerez, normal ca exagerez, fiindca tableta mea nu e „Monitorul Oficial”. Asa ca lasati-ma cu influenta lui Dinu! Repet, eu l-am facut pe Gonetti terci in perioada in care Dinu manca prosciuto cu acest mascarpone tavalit in prietesug cu ziaricii si galeriotii. Despre Gonetti am scris din 2009 ca e inept, pervers, rigid si obraznic, foarte, foarte obraznic, marlanul naibii! Mai nou, chelnerul lui Prichindelli (secundul bea mai multe beri decat poate sa scoata din frigider principalul) s-a legat si de Gigi Multescu. De unde sa stie un caraus de genti – la echipe importante, e adevarat –ca solistul Multescu a ingenuncheat Hamburgul, campioana Europei, si aici, si in Germania? La Bucuresti, Multescu a dat gol de la 35 de metri, se aprinsesera tortele pe batranul „23” – sa tot fii dinamovist! – iar la Hamburg a inscris dupa ce a driblat si mineralierele din port. Gonetti are, totusi, un mic noroc. A aparut ,la Dinamo, Negoita, o piftie financiara mai greu digerabila decat pomodoro secco (rosie borsita, ce s-o mai lungim!) Gonetti!

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version