AcasăEditorialRazvan Ioan BoanchisNu mai scoatem și noi o carte despre eroul planetei?

Nu mai scoatem și noi o carte despre eroul planetei?

1. Vă rog să-l întrebați pe patronul sau organizatorul Untold pe cine a votat. Ați observat că ai lui nu se iau de el și de drogangeala de la Untold? Dacă n-a luat nimeni foc e totul în regulă, combinația pedofilie-viol e superbă, așa gândește pacostea globalistă. În schimb, parțial eclozații s-au apucat să-l conteste pe ziaristul clujean care a făcut dezvăluirea. Ce creaturi!

2. Nu-mi place de Putin. Pentru că s-a purtat oribil cu oligarhii lui. Dar de Zelenski ați mai auzit? A ajuns să-l înjure până și Klitsko. Vă aduceți aminte cât de lăudat a fost Zelenski în România? Cât? Vă spun eu cât. Mai mult decât Stalin și Ceaușescu la un loc. Pe ăia doi i-au cobzărit ziariștii și scriitorii. Pe Zelenski l-au cobzărit și ziariștii, și scriitorii, și cititorii. TVR dădea filme despre viața lu’ actorache, iar Liiceanu scotea cărți despre eroul planetei. Cât de oportunist să fii? Cât? Editura Humanitas a fost, pe vremea lui Ceaușescu, Editura Politica și s-a întors la menirea ei. Reorientează-te, Liiceanule! Tipărește și o cărțulie cu panseurile Gretardatei Thunberg. Oricum va fi mai bună decât cărțile Emiliei Șercan, apărute tot la Humanitas. Am rugat-o și eu pe doamna deontoloagă, pe care bandiții au amenințat-o cu moartea (pasiunii), să cerceteze doctoratul președintelui FRF. Normal că s-a făcut că n-aude. Ce credeți, oare joacă amândoi în aceeași echipă?

3. Ca să nu avem discuții după punctul ăsta, eu sunt dublu vaccinat. L-am urmărit pe domnul Rafila la RTV. E singurul vaccinofil pe care îl mai ascult, pentru că mi se pare cel mai lucid din tagma lui. Mostră de luciditate: „la început, vaccinul oprea transmiterea. Acum nu o mai oprește.” Aha. Dar de ce o oprea și nu o mai oprește? S-au stricat plăcuțele de frână? Știu, am făcut o glumă de autobază. Nu așa se scrie despre medicină. Totuși, unde-i medicina în cazul unui vaccin netestat pentru o boală necunoscută? Revista „Ghicitori ilustrate” e carte de medicină? Vorbim despre medici sau despre vraci corporatiști? Știți care-i diferența dintre draci și vraci? Un drac, doi draci, un vraci, doi vraci, adică nu suportă nimeni consecințele.

author avatar
Razvan Ioan Boanchis Publicist-comentator
Publicist-comentator la "Național" din 1997. Ziarist original și de contra-opinie. Autor a zece cărți. I s-au decernat numeroase premii jurnalistice și literare. Îl citesc cu plăcere chiar și cei care nu îi împărtășesc părerile. Uneori, nici el nu e de acord cu el.