Cauta

Mihaela Radulescu – Lolita. Pe cand Scufita Rosie?

„Lolita” lui Nabokov este o poveste despre carne tanara, scrisa de un pervers de geniu. Lolita avea 12 ani. Mihaela Radulescu bate in 45 si a jucat-o pe Lolita intr-un clip.

Cand am vazut capodopera, mi-am adus aminte de drama unui director de teatru din provincie. Nevasta-sa, o cotofana de 60 de ani, era vedeta orasului. Acritura l-a tocat pe bonomul tinut sub papuc pana cand a distribuit-o in rolul Julietei. Rezultatul a fost peste asteptari. Nici sufleurul, nici plasatoarele nu s-au distrat asa bine ca pompierul teatrului. Cand zici Lolita, te gandesti la un lastar de senzualitate interzisa, purtand codite, fusta plisata si ciorapi trei sferturi. Mihaela Radulescu arata ca o vrajitoare batrana masturbandu-se. Divo, spune drept: nu cumva tu ai lefterit-o pe Oana Zavoranu? Oricum, scopul a fost atins. I-ai lasat paf pe toti pensionarii. Primesti si bonuri de masa? Dar asa suntem noi, umblam cu prejudecati si nu intelegem arta. Talentul, frumusetea si ridicolul nu au varsta. Daca se supara, Mihaela o joaca si pe Scufita Rosie, tinandu-se de manuta cu „Pistruiatul”, interpretat de Iliescu Ion, care poate imprumuta ghiozdanul de la Victoras Ponta.

In pauzele publicitare, ar merge bagat un clip, tot cu Mihaela, facand reclama la ligheane, burlane de fonta si resouri pentru baracile de pe santierele patriei. Superba n-ar trebui sa zica nimic. E suficient sa pozeze. Singura replica ar da-o un scolar, care si-a caftit invatatoarea si a venit sucarit acasa. In timp ce artista Mihaela  s-ar undui vaporos prin cadru, micul si insensibilul etnobotanic ar ridica tonul la ea: „mamaie, adu zacusca!”.

 

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version