Cauta

Marcele, Marcele, să-ți mai dea trei stele!

1. Premierul Ciolacu (mai degrabă Marcel polisportivul) vrea să organizeze un campionat european de handbal și să construiască un stadion la Timișoara. Exact astea sunt prioritățile naționale când războiul mondial e mai (pre)vizibil decât gaura din covrigii de Buzău. Oricum, Marcel e în progres față de săptămâna trecută, când mai avea puțin și ne-ar fi obligat să plătim cu cardul la piață, la croitorie, la vulcanizare, la veceul public și când vine vânzătorul de porumb la plajă, comerciantul ambulant fiind polivalent ca Marcel, adică știe și cu acordeonul, și cu briceagul. Ce grad ai, Marcele? Degeaba te agiți hipsterește, Marcele! Vei fi primit în USR (visul tău) când va umbla trotineta cu covrigi de Buzău în coadă! Tu ce speri, Marcele? Să te avanseze șefii tăi care nu candidează niciodată, dar câștigă întotdeauna alegerile? Marcele, Marcele, să-ți mai dea trei stele! 

2. Oare ce mai fac multiculturaliștii noștri? Credeți că au remușcări după ce ne spuneau că e bine să primim refugiați? Nu au, fiindcă ar trebui să-i returneze banii unui ticălos eminent și hodorog, despre care ne povesteau că ar fi un fel de Teoria Conspirației, că ar fi o abstracțiune, dar banii intrau în conturi la modul concret. Dacă tot nu vin cu scuze și nu dau banii înapoi, o să le dau eu restul. O monedă. O flegmă de dimensiunea unei monede.

3. Mă uit la știrile dedicate războaielor și mă bucur că am sărit bine de 50 de ani. Ce tinerețe frumoasă am avut, ce noroc! De abia trecusem de 19 ani, cădea Zidul Berlinului și aveam în față „o lume de câștigat.” Din 2020 încoace a scăzut termenul de valabilitate al oricărui plan. Să presupunem că te gândeai prin 2015 să te muți, dacă faci bani mulți, în sudul Franței. Ce stupiditate – văzută prin ochelarii  de azi! Copilul tău ar fi avut doi colegi blonzi și o colegă blondă. În toată școala. Doi ruși și o ucraineancă. Era o poezie și dacă voiai să te angajezi. Amfitrionii te-ar fi încurajat de la primul interviu: „după ce că ai făcut greșeala să te însori cu o femeie, cucoana mai e și blondă.” Asta nu-i discriminare, nu, nu, nu, e Teoria Conspirației, votați USR! Globaliștii stipendiați de oengeuri n-au vrut să ajungem ca Franța marii culturi. Ei au vrut să ajungem ca Franța de acum. Și n-au nici bărbăția să prezinte scuze, să declare ca mine (pe altă temă, eu acolo am greșit), public, „vă rog să mă iertați pentru că v-am îndemnat în ziar să faceți un vaccin netestat împotriva unei boli necunoscute.” În lumea unisex a apărut epilarea definitivă a memoriei și a remușcărilor.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • USR – și falimentul este garantat!
  • SUA și China, pe cale să înceapă „decuplarea”?
  • Revoluția engleză anti-VAR se propagă în Europa?!
  • Ce înseamnă să te pui cu Rusia. Băncile occidentale trag ponoasele
  • „Bogăția discretă”: strategia menită să evite ochii curioși
  • Sancțiunile sunt doar pentru fraieri. Companiile din UE se îmbogățesc din afacerile cu Rusia
  • Nimic nu se pierde, totul se transformă. Apa din haznale trebuie folosită în agricultură
  • De la New York la Tokyo: piețele bursiere, creștere record
  • China cucerește porturile lumii
  • Exit mobile version