Cauta

Liberalilor, intai disciplinati economia si pe urma poporul!

De 3 zile, ziarul nostru scrie despre aberatia populista a unui partid de dreapta. Liberalii vor sa impoziteze, de-a valma, averile, amestecand marii evazionisti cu profesorii care dau meditatii si cu nasii de pe trenuri. Potrivit acestei logici precare, va deveni suspecta si va fi obligata sa completeze declaratii si baba care vinde 3 funii de ceapa in fata portii.

Proiectul de lege este inoperant  fiindca nu defriseaza padurile amazoniene ale banilor negri, ci reprezinta o frana pentru oamenii de business cinstiti (cati or fi) si o spoiala pentru deontologii care vor cadea in capcana cliseului „Marea asanare fiscala realizata de liberali”. Asanare pe naiba! In loc sa fie largita baza de impozitare, vor fi loviti tot cei care platesc. Contrabandistii cu petrol, legume-fructe, tigari si alcool nu vor fi afectati. Hazlie este si prevederea legata de vacantele mai scumpe de 15000 de lei. Asadar, la momentul zero, cand se depune declaratia, vine un campion al descurcarelii si zice „Am 3 Bentley si 4 blocuri, la revedere, ma pupati in fund, legea nu actioneaza retroactiv! „. Iar peste 6 luni, portareii, perceptorii, recuperatorii, ce-or fi, il intreaba pe acelasi baiat cu cheag de unde a avut parale sa mearga 3 zile la Monte Carlo. Jenibil, absolut jenibil! Contrabandistul scapa razand, dar sufera profesorul. Liberalilor de borcanul cu zacusca, intai disciplinati economia si pe urma poporul! Vorba unui mare scriitor roman, „ori mariti ciolanul, ori rariti cainii!”. Adica distinsa clientela liberala, infiltrata in toate regiile si ministerele.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version