AcasăEditorialRazvan Ioan BoanchisLătrați despre prostul de Cherecheș ca să nu vorbiți despre vaccinuri!

Lătrați despre prostul de Cherecheș ca să nu vorbiți despre vaccinuri!

1. Cătălin Cherecheș sau aventurile unui prost în care „Maramureșul etern” a investit câteva mandate (e primar din 2011) de prostie. E un prost din categoria „sunt mai prost ca soacră mea, care a vrut să-i prostească pe alții.” Prostul se credea Pintea haiducul, dar Pintea nu făcea combinații cu femeile și îi tâlhărea pe străini, nicidecum pe asupriții din „Maramureșul etern”. Mi-aș dori ca prostul de Cherecheș să încerce să evadeze, ca să se distreze și deținuții. Știți de ce sunt prinși evadații? Pentru că organizează totul perfect până trec de gardul pușcăriei și pe urmă nu mai au niciun plan. Prostul de Cherecheș a organizat totul aiurea când era în libertate. Haida, hai la Maramu’, mă, că a evadat Papillon din „Maramureșul etern”!

2. Gata cu Cherecheș, pentru că avem probleme serioase și astea nu trebuie camuflate, cum ar vrea presa trotinetistă. Să trecem la vaccinurile de un miliard de euro! Ia zi, Drulă: nu-i așa că pe Vlad Voiculescu îl vânează „Statul Paralel”? Cum glumeați voi, simpaticilor”? „Unde-i Statul Paralel? Că vreau să mă mut în el.” Ha-ha-ha și hi-hi-hi, ia construiți voi o celulă cu tavan înalt, ca să încapă și Girafa de la Antipa!

3. În 2021, parțial eclozații din partidul de înfumurați (le iese Columbia pe hornurile nasului) au vrut să cumpere vaccinuri și pentru 2022. Era bătaie mare pe o marfă așa de bună, se terminau vaccinurile în fața lor. Ceaușescu a încercat să facă o bancă a țărilor nealiniate, iar pacostea globalistă a încercat să facă o bancă de vaccinuri, ca să plătim, eventual, dobândă pentru zeama aia care a fost toxică și înainte să expire. Ați uitat când voiau să condiționeze prezența la muncă de „Certificatul verde”?

4. S-au făcut doi ani de când a murit mama. Am îndemnat-o eu să se vaccineze (în februarie 2021) și am dreptul să cred că din acest motiv a făcut cancer. Dar m-a contrazis poetul de zece lei – „dai și tu o bere?”- Florin Iaru. Fomistul liric a început să dea din cooor fără să-l străpungă nimeni. Știa el mai bine cum apare cancerul, fiindcă a făcut și chiuretaje (beat fiind) pe vremea lui Ceaușescu. Citez din Iaru, care în mod evident e mai bun ca ginecolog decât ca poet. „Sondă Tiemann, glucoză, ser fiziologic, seringă și o cameră de cămin. Am fiert, am tăiat, am vânturat din degete, țînându-mi degetele arătător și mijlociu în sus, ea și-a aprins o țigară, și-a dat chiloții jos și și-a desfăcut ușor picioarele. (…) Am terminat, m-am spălat pe mâini, mi-am aprins și eu o țigară, așteptând rezultatul. Cred că am și băut ceva.” (Cărțulia „Fraier de București”, cu zece lei îți iei șapte bucăți de la anticariat). Taumaturgul matol și veșnic datornic nu se va opri decât în Larousse. Veți citi așa: „X, marele poet francez, Y, marele poet englez, Iaru, marele poet tomberonez.”

author avatar
Razvan Ioan Boanchis
2.339 afisari

8 COMENTARII

  1. Treaba cu Pintea (Cherecheș) e poveste, circ, regie, teatru politic ieftin, cu actori politici, după scenariu politic, pe scena politică.

  2. pai?! nu asta-i si ideea? oricum cam mare tupeul dna. ei nu stiu unde s-au dus banii astia? vor sa devina antisemiti sau ce?

  3. Moshule dar despre CTP nu zici nimic? Cum l-au activat serviciile pe acest Frankestein OZN-ist?
    El care musca lumea prin ecran sa ne vaccinam?

  4. RESPECT D-LE RAZVAM IOAN BOANCHIS.In ciuda efectelor secundare, bolilor ciudate si mortilor subite care au aparut dupa ce a inceput campania de vaccinare nimic nu este cercetat oficial, nimeni nu este anchetat! Ba dimpotriva, aceeasi tehnologie este introdusa in toate vaccinurile existete inclusiv cel pentru gripa si care le iau copii la varsta frageda. Asteptam varianta saRNA, adica self amplifying RNA, care necesita o singura doza nu mai trebuie boostere se ‘autovaccineaza’ singur. Tot ce mai trebuie este sa se contamineze de la o persoana la alta si santem toti aranjati

  5. ” prostul ” de Chereches a spus niste adevaruri si a deranjat mafia , si de aici i se trage , haituirea asta . Oprescu si Bica fac plaja bine mersi si totul e ok , dar noi facem seriale cu Chereches .

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri