Cauta

Fuga lui Cherecheș

1. „În care Schengen vrem să tot intrăm, de vreme ce primarul Cherecheș este a nu mai știu câta persoană condamnată sau condamnabilă la ani de pușcărie cu executare care se ușchește din țară trecând prin frontierele României ca prin turnicheții de la supermarket?” Am citat din C.T. Popescu. Tot ca prin turnicheții de la supermarket a trecut ideologic C.T.Popescu. Ozenistul cu gecuță de fochist i-a lăudat pe mineri și pe urmă a aplaudat anticoruptia Monicăi Macovei. În urmă cu 20 de ani, românii voiau să intre în U.E. ca să nu mai cerșească vize pentru Occident și să zburde prin vamă. În ultimii doi ani, pe la frontierele noastre s-au vânturat valize cu milioane de dolari, milioane de tone de cereale contaminate și droguri de milioane de dolari, dar milioanele astea de toate extracțiile astea nu l-au scos pe C.T.Popescu din sărite și din tabuurile progresiste.

2. Cu Cherecheș e simplu. Aici avem de-a face cu teleormanizarea Maramureșului. Nu-mi închipuiam că Baia-Mare poate vota de mai multe ori un Dragnea fără mustață, dar cu aceleași apucături de cârciumar în gara Roșiorii de Vede. Noua mâncare a Maramureșului este shaorma cu de toate.

3. Cu vămile e o problemă, că mai are și C.T. Popescu dreptate, dar nu trebuie să ne strice tenismanul farfuriot vacanțele de iarnă (în Occident) și de vară (Bulgaria, Grecia) pe motiv că n-ar risca nimeni să plece cu el undeva în sezonul estival.  Domnul CTP a făcut parte din falanga mediatică a Big Pharma, e în stare să se vaccineze și pe plajă, e om de știință, e ceva între Chelileo Galilei și Giordano Bulă.

4. Revin la vămi. Pentru că apără hotarele cu telefonele în mâini și ochii pe Pornhub, domnilor de la frontiere li s-au mărit salariile cu 23% la începutul lunii noiembrie. Pe 14.11. 2023, scriam „sper ca bunăstarea să fie aplaudată și la emisiunea în limba ucraineană. Când a început pribegia vecinilor de vizavi, vameșii români au fost spectatori fideli ai fenomenului. În toate portbagajele erau geamantane cu dor de casă și cântece de bejenie. De pe vremea lui Ceaușescu am învățat că oamenii cei mai cinstiți sunt cârciumarii, vameșii și arbitrii de fotbal.” În cazul lui Cherecheș n-a fost vorba de necinste, ci de confort bugetar. Burtă mare și erecție nesemnificativă a vigilenței.

5. Dar ce or fi făcut specialiștii care nu candidează niciodată, dar câștigă întotdeauna alegerile? Ei știu să facă dosare și să trădeze. Și e valabil peste tot în lume. Sunt multe filme despre atentatele de la WTC din 9/11. Băieții din serviciile secrete ale Pentagonului spun „lăsați-ne cu James Bonzii din CIA, care nu aflaseră  la începutul lunii noiembrie 1989 că va fi dărâmat Zidul Berlinului!”

Ultimele stiri

  • Israelul explică masacrul din Rafah
  • Ciolacu va avea o ședință cu miniștrii privind PNRR
  • Ciolacu: „Vom avea ședință de guvern comună cu Ucraina”
  • Nuntă criminală! S-au tras focuri de armă la petrecere. Mirele a ajuns la închisoare
  • Alege ce citești
  • În lipsa ciclonului…
  • Cerşetor-mituitor! I-a oferit şpagă 100 de euro unui poliţist ca să nu-l amendeze
  • Adrian Videanu şi Ioan Niculae au scăpat! Achitați definitiv în dosarul Romgaz
  • Derapaj cu declarații naziste ale unui lider liberal, în fața generalului Ciucă: “ostașul în slujba țării” a aprobat dând din cap
  • Germania „inundă” Europa cu 1,3 milioane de refugiați ucraineni!
  • Exit mobile version