Fabrica de like-uri

1. A reînceput prigoana stalinistă în Sănătate. Medicii sunt faultați din nou cu acuzații meschine. Asta confirmă că partidulețul cu elan buldozerist stă jenibil în sondaje. Vorbitorii de giboneză corporatistă (singurele adjective pe care le cunosc ei sunt mega, super, OK și wow) vor să mulgă iarăși sistemul și să evacueze spitale. Pesediștii jucau România la poker și cu peneliștii, și cu pediștii lui Băsescu. Parțial eclozații vor să împartă cărțile doar ei, fiindcă în Sănătate e potul mai mare. Nu merge. N-au deschidere. 7 sau 8% nu înseamnă deschidere.

2. USR e o fabrică de like-uri care are mai mulți angajați decât votanți. E ca fotbalul feminin din România – mai multe jucătoare legitimate decât spectatori. În fabrica USR, fruntașe în muncă sunt secția Sculărie – Drulărie și secția Cheia franceză din Sectorul 1. N-aș îndrăzni să scriu că ultima ar fi un șperaclu.

3. Am înțeles că niște domni din cinematografie (și aici e ca în fotbalul feminin – mai multe premii internaționale decât săli de proiecție) au făcut un documentar în care e ironizat Arsenie Boca. Libertate, democrație, doar fraierii se inflamează. Așa că are voie și un vecin de-al meu să spună că trotinetarii sunt „afemeiați după bărbați” și vegetarieni infatigabili. Adică fac ca Popeye după ce fumează spanac sub fundul Girafei de la Antipa.

4. Eu îi apăr pe preoți în condițiile în care până și globalistul-șef Macron s-a apucat să îi apere, după ce a văzut că, în 2022, s-au construit în Franța doar trei biserici, iar 87 din cele existente au fost transformate în restaurante, discoteci, muzee sau teatre. De Biserică ai nevoie și dacă ești ateu, ca să nu-ti înțepe creierul triunghiul echilateral Bani – Putere – Glorie. Dar cu preoții, mai ales cu ai noștri, e greu. Am un prieten care le zice Batemeni și nu pot să-l judec, fiindcă lucrează zilnic cu ei. Administrează un cimitir. Și îmi povestește că „iar au venit, azi, trei Batemeni peste mine.” Preoții sunt de trei feluri. Cei care îl slujesc cu adevărat pe Dumnezeu (și sper că sunt destui), cei care fac prețuri și cei care fac prețuri uriașe. Aici e tot șpilul. Prețul. Tagma preoțească s-a organizat și e foarte bine. Dar religia s-a depreciat când s-a întâlnit cu prețul și mulți români au uitat că, în urmă cu 200 de ani, preotul era și învățător, și doctor în sat, și primar.

2.129 afisari

9 COMENTARII

 1. Totuși excluderea câtorva admiratori de șpagă din rândul medicilor cu toate consecințele legale în niciun caz nu e prigoană stalinistă. Probabil nu știți sau nu vreți să știți ce e prin spitale în acest domeniu. Și sper să fie ceva serios nu doar o perdea de fum care ascunde celelalte dezastre ale României. În rest sunt de acord cu ce spuneți iar dacă e democrație chiar și acei „parțial eclozați” cum spuneți dumneavoastră, au dreptul la opinie…încă. Oricum USR nu mai există,gașca de acum nu mai reprezintă nimic ei au fost înființați ca o supapă controlată la nemulțumirile de atunci . ”Maurul și-a făcut datoria maurul poate să plece”, cei ce mai comentează acum sunt niște întârziați care nu vor să înțeleagă că pentru cei care i-au înființat nu mai reprezintă nimic și fac și ei ce-au fost puși să facă (de data asta pe cont propriu)… „gargară”.

  • omului ii este frica ca ajunge pe mana lor , asa ca le face un serviciu …am mai auzit asta , domle , e doctor, salveaza vieti asa ca poate sa ia si pielea de pe tine , chiar daca cauta inima in partea dreapta .

 2. Baga mai putin de usr ca nu au condus mai nimic si prea putin fata de baietii matale😂.pentru adevar nu ca sant nemaipomeniti usristii.

 3. (asta e mai complicat)

  Ana spune:
  martie 27, 2021 la 9:49 am

  Omul ala e dus cu pluta
  Răspunde

  maxtor spune:
  martie 27, 2021 la 7:31 pm

  @ana
  d-e c-e?!
  schizoizi sunt aia de pe strada,tineret de plevushca:
  ii intreaba gaspar,e un clip de infierare la tembeliziunea locala:-e frumos cu masca pe fatza?
  aia raspund :-go away!
  ha,ha,ha,ha,l-au confundat pe daniel ilie cu covidu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  (tehnic cu virusul in sine,sars-cov-2)

 4. Ana spune:
  martie 27, 2021 la 9:49 am

  Omul ala e dus cu pluta
  Răspunde

  maxtor spune:
  martie 27, 2021 la 7:31 pm

  @ana
  d-e c-e?!
  schizoizi sunt aia de pe strada,tineret de plevushca:
  ii intreaba gaspar,e un clip de infierare la tembeliziunea locala:-e frumos cu masca pe fatza?
  aia raspund :-go away!
  ha,ha,ha,ha,l-au confundat pe daniel ilie cu covidu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  (tehnic cu virusul in sine,sars-cov-2)

  wordpress tocmai a suferit Apocalipsa

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Creșterea costului de împrumut a secătuit creditarea?

Încetinirea bruscă a împrumuturilor bancare din zona euro s-a stabilizat în octombrie, după o reluare a fluxurilor lunare de credite ipotecare, potrivit datelor Băncii...

Confruntarea pentru bani, petrol și carbon

Responsabili politici,  lideri de afaceri și diferite personalități  din întreaga lume sosesc la Dubai, în Emiratele Arabe Unite, pentru cea mai mare și mai...