Cauta

Din cazul Huidu poate sa iasa si ceva bun

Cariera si caterinca lui Huidu s-au terminat. Intr-o tara cu memoria raului ca Romania, el nu va mai putea sa ironizeze pe nimeni, pentru ca pana si proastele din soubiz il vor lua cu „bai, criminalule!”.

Are meritul ca a preluat o emisiune de succes din Occident, pe care a adaptat-o la realitatea noastra. Din pacate, si in meserie, ca si pe sosea sau la schi, mergea la extrem, crezandu-se mai mult decat este. S-a dovedit bun in studio, dar se ambitiona sa se dea si baiat cult, sa si scrie, iar la ultimul capitol e muci. Titlul cacofonic al emisiunii lui, „Cronica carcotasilor”, sta marturie. Nu-i o gaselnita, ci o gafa. Pe hartie, Huidu e rudimentar. Foarte rau imi pare de Gainusa, baiat in banca lui si subtil mestesugar de texte. Asocierea cu Huidu il va afecta profesional.

In aceste zile, opiniotii maniosi vor cere condamnarea lui Huidu cu executare. In consecinta, ii rog pe ziaristii fara carnete de conducere sa se abtina. Argumentul „si tu scrii despre Hagi, dar n-ai vazut echipa nationala decat din tribuna” nu functioneaza. Hagi intra la elite, carnete de conducere au peste 6 milioane de romani. Daca nici macar atat n-ati putut sau nu v-a interesat sa obtineti, gura mica! Nu exista sfinti pe soselele din Romania. Toti am depasit, mai rar sau mai des, pe linia continua.

Procesul lui Huidu va dura, va fi Raiul avocatilor si ciocolata presei, dar sper sa iasa si ceva bun de aici. Avem 3 morti si o persoana publica. E un important punct de plecare pentru a zdruncina inertii de gandire, pentru a moderniza drumuri si legi.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version