Cauta

Diferenta dintre Dan Grigore si Crin Antonescu

Relatia mea cu muzica se desfasoara numai cand ascult radioul in masina, asa ca am cerut parerea unui specialist, in ceea ce-l priveste pe Dan Grigore.

„Este un mare pianist, dar mai are mult pana sa-l egaleze pe Valentin  Gheorghiu”, mi-a spus prietenul meu Madalin Voicu Junior, care e profesor de pian la Colegiul National de Muzica George Enescu. Intotdeauna mi s-a parut ca virtuozitatea lui Dan Grigore este insotita de un excelent marketing cultural. Tabara lui s-a straduit sa-l prezinte ca pe o calauza spirituala, desi era mai bine sa-l lase doar sa cante. In CNA s-a dovedit obtuz, pricinos si partizan. Nu mi-a placut, insa, ca si-a dat demisia din cauza lui Crin Antonescu.

Recunosc ca si gargaragiul Crin are niste calitati. „Fara inteligenta lui obraznica, fara instinctul lui retoric, vorbele Opozitiei si-ar fi cioplit neputinta intr-o limba de lemn si s-ar fi speriat de propria lor umbra”, a scris Doru Buscu despre Crin Antonescu si l-am citat pentru ca n-am chef sa-i reliefez eu meritele. Diferenta dintre Dan Grigore si Crin Antonescu apare cand vorbim despre meserie si despre onoare. Lui Crin Antonescu ii lipsesc amandoua.

Dan Grigore a parasit CNA, din motive mai mult sau mai putin intemeiate, Antonescu a latrat la un miting de la Arcul de Triumf, din ianuarie, ca „maine, parlamentarii USL isi dau demisia”, dar liberalul de sporovaiala ia in continuare indemnizatia . Am inteles ca din 2008 pana acum a fost in Parlament de 14 ori. Asta inseamna ca a saltat peste 40.000 de euro. Hai, daca-ti pasa asa mult de pensionari si de someri, inapoiaza toti banii publici pe care i-ai saltat in ultimii 4 ani, viteazule de sueta!

 

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version