AcasăEditorialRazvan Ioan BoanchisDemocrația înseamnă să vorbim și noi, nu doar partidul agresor

Democrația înseamnă să vorbim și noi, nu doar partidul agresor

1. S-a cam vărsat AUR. E un semn că USR nu mai e un pericol? AUR și USR sunt ramuri ale aceluiași arbore cotit. AUR a apărut ca reacție la USR și a fost inventată de colegii și, în același timp, adversarii celor care au inventat USR. Două aripi înstelate – aripa AUR și aripa USR. Unde e AUR? Nu prea mai e? Atunci recunoașteți că USR, partidul agresor care a nenorocit România din noiembrie 2015 încoace, are sub 5% și de-aia nu mai e nevoie de AUR.

2. Eu nu mă iau după televiziile – inclusiv Antena 3 – care au făcut jocurile nepoțelului de la Viena, cu „vaccinați-vă, oameni buni!” Statistica mea în privința Covid e mai simplă și mai realistă: cercul de cunoscuți. Mulți oameni pe care îi știu personal au covid în această perioadă. Și le trece cu paracetamol. Indiferent că sunt vaccinați sau nu, oamenii s-au molipsit și boala se manifestă la fel, fiindcă în 2022 s-au mai vaccinat doar hapciupaliticii. Mai mult rău decât covidul au făcut parțial eclozații din partidul agresor care aveau ca unic argument o lozincă – Teoria conspirației.

3. Nicușor Dan, creatorul partidului agresor, nu poate avea grijă nici de cimitirele din București. Primăria București dă bani în cimitire doar pentru întreținere și pază. 2022 este primul an în care nu s-a făcut nicio investiție în cimitirele din București. A sărit asfaltul de pe aleile din cimitire, și unde n-a sărit sunt valuri și crăpături, e mai mult decât o rușine, e o profanare și la această mascaradă este martor Statul. Domnule Ciucă, sunteți militar! Preluați cazul. România n-are nicio treabă cu războiul. Aveți grijă de întemeietorii națiunii, care sunt în cimitire. Și cimitirele din București sunt mai neîngrijite decât culmea mizeriei – Sectorul 1! Partidul agresor a transformat până și istoria României într-o ruină.

4. Puțini ziariști scriu ce am scris eu mai sus. Pentru că ei nu sunt ziariști. Sunt ziarici. Și acești ziarici urăsc poporul român, dar iubesc alte popoare, în general slave. Și îl iubesc și pe un măscărici străin care face pe șmecherul. Bă, dacă ești șmecher, fă șmecherie pe banii tăi, nu pe banii altora! Șmecherii, dacă sunt cu adevărat șmecheri, fac șmecherie pe șmecheria lor. În cazul ăsta, un fraier face șmecherie pe banii unora mai fraieri ca el, iar acei fraieri îl adoră.

5. E democrație? Mai e democrație? Atunci avem voie să vorbim și noi, fiindcă partidul agresor are sub 5% și a lătrat destul.

author avatar
Razvan Ioan Boanchis Publicist-comentator
Publicist-comentator la "Național" din 1997. Ziarist original și de contra-opinie. Autor a zece cărți. I s-au decernat numeroase premii jurnalistice și literare. Îl citesc cu plăcere chiar și cei care nu îi împărtășesc părerile. Uneori, nici el nu e de acord cu el.
1.827 afisari

25 COMENTARII

  1. Oricum usr-istii nu ar trebui să dispară doar din parlament,ar scăpa prea ușor la cât rău au făcut României…ar trebui procesați toți pt înaltă trădare și condamnați la ani grei de închisoare 😡

  2. 1.Dle Razvan , ati uitat chiar ce ati spus dvs , si este real , usr poate sa aiba si 2 % ca tot ii aduce securitatea prin cai dubioase la guvernare . in sondajele lui pieleapuleanu, usr nu scade sub 10 % poate sa dea foc la propriu Romaniei. sondajele reprezinta planul securitatii pentru urmatoarele alegeri. 2. la raceala acum ii spune covid , toate” medicamentele ” inventate adhoc sint escrocherii . aduceti-va aminte la inceput la asa zisul varf al asazisei pandemii lumea a luat paracetamol si a fost perfect , o spun din experienta mea . propaganda asta a unora platiti , ca mirel cur , smochinita de draghici , chireac si lista-i lunga este pentru creduli .gargara cu glontul la ureche si vazutul mortii cu ochii e pentru fraieri . eu personal in acesti doi ani nu am cunoscut pe nimeni si nici auzit pe cineva sa fi murit de covid fara alte boli .

  3. LA O PARTE…ATENTIE…FERITI…VINE ZIARISTU’ lu’ peste…
    Te iubim Razvane…Intaiul patriot..strateg de renume mondial…Consilier „prima’ntai” la marile cancelarii ale lumii…
    Cine’ai fost si ce’ai ajuns…Asta probabil de la cata bautura au turnat in tine verii Becali@Comp…
    Dragi „amici” aici prezenti…Daca ma contrati civilizat, e OK povestim. Altfel…

  4. Atitudine corecta. Toti trebuie sa vorbim liber. Nu este numai un drept care il avem dar si o obligatie

  5. Ipocriți mai sunteti, urlați despre dreptul la exprimare și stergeti comentarii. Marș naibii de aici lingailor și sugeti covrigul de la PSD

      • Marș de aici, luptătorii lu peste pentru libertate, va plângeți ca sunteți cenzurați chit ca sunteți cu rahatul în cioc, când va spune cineva ca sunteți prosti, gata dai cu cenzura în cap

  6. Stergeti comentarii în draci, asa cum ați ster și comentariul cum ca Rusia cică e mare apărătoare de ortodoxie atacând și omorând alți ortodocși.

    Aservitilor

  7. & Bă , Boanchiș, de istoria românilor ,,face mișto”, de vreo 30 de ani, guvernatorul Isărescu, de la BNR , ? Îi pune cu valoare, ca figuri istorice, pe bacnote și îi scoate devalorizați de pe piață, prin inflație, și a trecut și la femei, „de un pol de parale” , ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger