AcasăEditorialRazvan Ioan BoanchisDe la meditația transcedentală la meditația masturbării

De la meditația transcedentală la meditația masturbării

   1. În ultimii 31 de ani, PNL a fost, în cele mai multe situații, preferabil PSD și, de peste cinci ani, preferabil USR în absolut toate situațiile. Dacă soarta alegerilor mai depinde de votul românilor și dacă PNL vrea să câștige următorul proces electoral, atunci trebuie să se despartă urgent de USR.

2. Ceaușescu a făcut organizația „Șoimii patriei”, iar copiii aflau despre o țară minunată care nu a existat. În cazul lui Ceaușescu, putem forța vorbind despre pedofilie ideologică. Astăzi, discutăm despre pedofilie pe față. Chestia aia cu „fără adresă pe cartea de identitate” servește și acestui scop. „S-a pierdut o fată de 14 ani și jumătate. Am găsit-o noi. Dar nu știm unde să o aducem. Putem să-i ștergem și numele din buletin? Numele părinților l-am șters deja”

3. O țară mai bolnavă de ipocrizie nu există. S-au făcut mii de emisiuni despre atrocitățile de la Caracal, iar acum tăiem adresele de pe cărțile de identitate. Nu sunt bune, dom’le, nu sunt bune, dar Statul le permite băncilor să-i șantajeze pe români cu mizeria „dacă nu vă actualizați datele, vă blocăm contul!”

4. CNA nu amendează și posturile tv care se adresează celor mici și adolescenților? Curvele și bombardierii de la tocșoaiele de mondeneală sunt călugărițe și tocilari acneici pe lângă „actrițele” de 14 ani, cărora niște scenariști lubrici le pun în gurițe replici jegoase în filmele difuzate pe posturile la care se holbează „tineretul studios.”

5. Mișcarea transcedentală din anii ’70 – ’80 a fost o joacă de intelectuali snobi, pe care securiștii au luat-o în serios ca să-și justifice lefurile. România a sărit de la Meditația transcedentală la Meditația masturbării. Mai grav e că s-a trecut de la niște tâmpenii nevinovate pentru adulți la distrugerea psihică a unor minori. Nimeni, nimeni, nimeni din România nu e împotriva educației sexuale. Adolescenții trebuie învățați să folosească prezervativul. Dar orice om normal e împotriva bolnavilor care vor să îi învețe pe preșcolari să joace barbut fără zaruri.

6. Noile partide fac numai idioțenii, dar se simt bine. Trotinetiștii fără viață spirituală au nevoie de senzația că sunt mereu în acțiune. Și le place să concureze. Covidul se pregătește de valul patru și ei să stea degeaba?

author avatar
Razvan Ioan Boanchis Publicist-comentator
Publicist-comentator la "Național" din 1997. Ziarist original și de contra-opinie. Autor a zece cărți. I s-au decernat numeroase premii jurnalistice și literare. Îl citesc cu plăcere chiar și cei care nu îi împărtășesc părerile. Uneori, nici el nu e de acord cu el.
2.168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger