Cauta

Clotilde Armand s-a curatat ca Sarapova! Numitor comun: Maroon 5

Nicusor Dan zice ca a avut delegati in toate sectiile de votare din sectorul 1, dar ca o parte dintre acestia au plecat mai devreme, la concertul Maroon 5.

In sectorul 1, da? Unde Clotilde Armand a pierdut la un pied de grenouille (un picior de broscuta), fiindca n-am cum sa scriu ca o doamna si-a luat-o la moustache. Acum poate va intelege si madam Armand cat de hazardata a fost declaratia „nu stiu ce cred francezii despre candidatura mea, pentru ca eu sunt romanca!”. Nu, din fericire, inca nu esti, Clotilde, si de aia imi place de tine! Cand vei fi, candido Clotilde, o sa intelegi ca pe un roman il tradeaza romanii, ca aici conteaza entuziasmul si batutul in piept, nu fidelitatea si munca! Poate ca am exagerat cu tradarea. Tinerii frumosi si liberi nu trebuie luati in serios. In cazul lor, tradarea se cheama chiul. Rockerii, ecologistii oengisti si biciclistii de Calea Victoriei aveau chef de o muzicoasa, asa ca au tuns-o la concert. Pesedistii ar fi fost chiar prosti daca nu te furau, Clotilde! Banda lui Liviu Dragnea a venit in sectiile de votare cu interese, nu cu bicicleta. „Un vot la frantuzoaica, unul la noi, 4 la frantuzoaica si 3 la noi, in total 6-3 pentru noi!”.

Nicusoare, ba, Pitagora, te-au ars niste contabili de CAP, tu fiind impins de la spate de IT-isti! Acum explica-i Clotildei ecuatia asta. Spune-i femeii daca, la viitoarele alegeri, dintr-un biciclist plus un hapciupalitic din Centrul Vechi plus un ecologist oengist poti sa scoti vreodata un om pe care sa te bazezi!

Clotilde, te-ai curatat ca Sarapova! Pe rusoaica a vandut-o presei cantaciosul de la Maroon 5, pentru ca statea in pat ca o scandura, pe tine te-au vandut fanii Maroon 5 din Romania, pentru ca… pentru ca habar n-am. Las aici o paranteza (. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ) si o va umple, cu justificari, Nicusor Dan.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version