AcasăEditorialRazvan Ioan BoanchisCiolacu și fasolea bătută cu nostalgie

Ciolacu și fasolea bătută cu nostalgie

1. România TV ne-a anunțat că plimbarea lui Ciolacu în SUA a fost un succes, deși abia a început. Ciolacu s-a întreținut deja cu persoane influente din SUA. Cu românii din Washington. Adică a fost elocvent printre porțiile de fasole bătută cu nostalgie. E clar că scăpăm de vize. Întâlnirea de mare angajament a lui Ciolacu îmi aduce aminte de o poveste de la începutul anilor ’90. Țărișoara noastră a fost vizitată de niște politicieni americani din liga a patra. Nu erau Chicago Bulls. Erau un fel de Voința Crevedia. Și i-au întâmpinat niște oameni de afaceri care aveau, printre altele, și un ziar. Înainte să plece din România, politicienii americani anonimi au primit un număr al ziarului cu fotografii și un reportaj despre ei, toată plachia fiind publicată chiar sub frontispiciu. Ziarul, în forma aia, a apărut într-un singur exemplar. Patronii schimbaseră doar prima pagină. Cred că șeful delegației din SUA are ziarul și acum. Înrămat.

2. Nu e prima oară când România TV sărbătorește Ziua Națională la Pecica (județul Arad), acasă la Traian Igaș, fost ministru de Interne inventat de Băsescu. Ghinionul lui Igaș e că sunt bătrân și am arhivă.  Pe 27.11. 2011 am titrat „Doar televiziile pot fi mai ignorante decât Igaș”. Și am scris că Igaș „a zis <<branconaj>>, <<Franța face ei ceva pe MCV-ul nostru>>, << liderii de sindicat să nu mai dezinformeze, cum face ei de fiecare dată>>, <<conform proverbului Cri, cri, toamna gri>>. Deci Topârceanu a fost autor de proverbe. Dar unul cam risipitor. Poetul a folosit <<cri>> de trei ori. Igaș a dus la capăt misiunea cu doi <<cri>>.” Doar Gheorghe Falcă, arădean și el, poate fi un scriitor mai bun decât Igaș. Vă dați seama în ce stare de ora închiderii a fost criticul literar Traian Băsescu, în momentul astral în care i-a descoperit pe acești doi luceferi.

3. Iar a fost aglomerație în București. Parada de 1 Decembrie a lăsat urme. Nu s-ar putea ca parada din 2024 să se țină în studiourile Antenei 3? Și să defileze generalii grațioși, care ieșeau seară de seară la hartă, în 2022, când a început războiul de vizavi. Eu mă întrebam dacă acei apeviști din secolul trecut vorbesc la mișto sau așa sunt ei. Acum mi-e clar că ne-au vrăjit (involuntar) mai frumos decât i-a driblat Cătălin Cherecheș pe vameși.

author avatar
Razvan Ioan Boanchis
2.201 afisari

4 COMENTARII

  1. si totusi un succes a avut Ciolacu , s-a debarasat de jegul de Muraru , asa ar trebui sa faca cu toate cozile de topor care nu se remarca decat prin sluj .

  2. Alooo ! Romania tv , aveti acolo un sorosist pietrificat , nils smecker , care acum cand ies toate magariile la iveala vine cu aceiasi gargara de acum 3 ani , ca nu se stia si plandemia era ceva necunoscut . mai omule plandemia a fost planificata de ani de zile , ca fiind o regie . johanis cel mai informat nu a purtat masca la congresul pnl , iar smecker ne spune ca nu stia nimeni nimic despre covid ? tot johanis a spus ca-i o raceala banala . DATI AFARA PROPAGANDISTII LUI SOROS , NE-AM SATURAT DE EI !

  3. Dle Boanchis , poate aveti ocazia sa-i spuneti lui Bogdan Chireac sa termine o data cu prosteala ca occidentalii sint prosti si romanii destepti ca nu s-au vaccinat , chiar daca acum o spune la misto . omul asta confunda desteptaciunea cu naivitatea . occidentalii sint destepti ca au catedrale , autostrazi etc dar sint naivi si au infulecat asta cu vaccinarea , pentru ca ei nu au fost mintiti ca noi in fiecare zi si au luat-o de buna . romanul prostit in fiecare zi de politicieni este foarte suspicios la ce zic aleșii de se cu rit ate si se gandesc de doua ori .eu am intrebat in plina isterie de vaccinare un om simplu de la spații verzi , te-ai vaccinat , nea cutare ? si omul a raspuns simplu , pentru ce ? omul vazuse ca valul de morți era doar la tv nu si in realitate , sau cei care mureau nu aveau nimic de a face cu , covidul , ci , ca erau interzisi in spitale .dati-i un exemplu simplu lui Chireac ca ințelege greu , Einstein cel mai destept daca traia , putea fi facut de un șut de buzunare fara probleme , asta nu inseamna ca proful nu era destept ci doar naiv . Chireac, ingramaditule , lasa-ne mai omule ca ai rupt destule scaune cu tuhasul tau puhav si mai stai pe acasa !

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri