Cauta

Cioaba si cioclii de la televizii

„Tigani” am inteles ca nu mai avem voie sa zicem. „Romi” nu folosesc eu, pentru ca ma deranjeaza radacina comuna.

„Dezrobiti” se poate? Ca-i un fapt istoric. Ca sa nu lezez pe nimeni, voi jongla cu sintagme precum „nobila etnie” sau „comunitatea pitoreasca”. Fiul lui Cioaba a sustinut ca „Ministerul de Externe s-a miscat cam greu si a fost nevoie sa facem scandal”. Pai asa se poarta, Alteta, evlaviosii penticostali? O sa-l inviem pe Titulescu pentru a sluji nobila voastra etnie. Au fost cazuri cand Ministerul de Externe nu s-a miscat deloc. Au murit in exil doctori, ingineri, profesori, economisti, scriitori, pictori si nu s-a grabit nimeni sa le repatrieze trupurile. Tot Cioaba junior a amenintat spitalul din Turcia. „Tatal meu a fost omorat. E malpraxis. O sa luam legatura cu ambasadorul!”. Probabil cu ambasadorul de la Poarta Alba. Eu sunt fiu de stomatolog si stiu ce intelegeti voi prin malpraxis. Dupa ce va facea tata dintii si dadea jumatate din bani tehnicianului dentar, se trezeau talentele de recuperatori in voi! „Doctore, nu-mi place lucrarea, vreau banii inapoi!”. „Bine, scoate lucrarea!”, raspundea tata. „Nu, doctore, ramane la mine in gura! Dar daca nu-mi dai banii inapoi, te reclam la partid!”. Si suporta tata toata paguba. Cand l-am vazut pe Cioaba in actiune, mi-am adus aminte de scenele alea si de obiceiurile nobilei etnii. Dar sa respectam doliul! Timp de 3 zile, oamenii nu se vor spala. Pacat, pentru ca producatorii de sampon si de geluri de dus se bazau pe comunitatea pitoreasca.

Pana la urma, simpaticii nostri minoritari n-au nicio vina. Cioclii de la televizii, care ne-au asasinat in ultimele zile, poarta intreaga responsabilitate. Daca as avea vreun interes, m-as asocia si eu cu ei. Dar n-am. Nu mi-am facut partid, nu vreau sa ajunga fiica mea in Parlamentul European, nu-mi trebuie voturi.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version