AcasăEditorialRazvan Ioan BoanchisCei care au cumpărat vaccinuri în plus "să-și dovedească nevinovăția în instanță!"

Cei care au cumpărat vaccinuri în plus „să-și dovedească nevinovăția în instanță!”

Îi rog pe cei care nu sunt de acord cu mine să mă combată. Dar nu cu vorbe. Cu fapte. Adică să bage încă un booster, că e sănătate curată. N-aveți doze? Ințepați-vă cu unele expirate, fiindcă salamandrele oengiste de după Colectiv au cumpărat destule. Să nu cumva să veniți cu lozinca „Teoria Conspirației”! Eu am în mine două crime împotriva umanității, fiindcă am făcut și rapelul. Așadar, recapitulare! Și înainte de recapitulare, cei care au cumpărat vaccinuri în plus „să-și dovedească nevinovăția în instanță”, așa cum clamau tefeloazele în timp ce sorbeau înțelepciune de sub bikinii Girafei de la Antipa. Vedea-i-aș în pat cu Girafa, tăvălindu-se pe un imaculat așternut bicolor! Dacă e posibil galben-albastru. Recapitulare, da?

1. S-au închis spitalele, dar s-au cumpărat peste 100 de milioane de doze.

2. Au fost vaccinați oameni care au făcut boala.

3. Vaccinații au donat sânge. E ca și cum l-ar fi încălzit înainte în cuptorul cu microunde.

4. Au fost condiționate operațiile de vaccin. Da, da, da, „nu ești vaccinat, nu te operezi!” Chiar dacă ai peritonită.

5. Au fost închiși în case oamenii peste 65 de ani, care voiau să-și cumpere medicamente sau pâine.

6. A fost blocat transplantul pulmonar, ca să fie trimiși pacienții în străinătate. Au fost trimiși undeva și medicii români. La DNA.

7. Au fost scoși din spitale, marți sau miercuri seară, pacienți operați marți sau miercuri dimineață.

8. „Procentul îmbolnăvirilor de cancer a crescut cu 80%”, a zis Dana Budeanu. Pe ea n-aș crede-o nici dacă ar recunoaște că îi stă jenibil cu brațele neanvelopate, dar îl cred pe cel care i-a dat informația. Bravo, Dănuța! Și acum pune-ți cauciucuri de iarnă! Și du-te la proceduri! La balneo. Ce preferi? Băile Felix sau Techirghiol? Ne mai gândim.

9. După sărbători, parțial eclozații care ar merita să fie anchetați pentru abuz în serviciu vor începe cu „o mutație a virusului”. Vă reamintesc ce s-a întâmplat la începutul acestui an. Am scris eu pe 9 ianuarie 2023. „Ne-am pricopsit cu Flurona, adică gripa strămoșească și covideala în același timp. În medicina avansată, chestia asta se numește <<S-au unit Bruce Lee și Jackie Chan>>. Iar în medicina din Centrul Vechi, Flurona înseamnă <<și drogat, și pe trotinetă.>>” Auzi, bă, băiatule, Flurona!

 

author avatar
Razvan Ioan Boanchis
1.640 afisari

12 COMENTARII

 1. Niste criminali. Pe care nu ii baga nimeni la parnaie pentru ca si aia care trebuie sa ii bage sant tot criminali. Lantul slabiciunilor merge tot mai sus, cel mai mare criminal sta in varf

 2. 10. N-aveai voe la mol sa bei fracipino machiatta grande amoroso de luxe fresh fara cerfeteocat verde. La supermarket iti radeau in fatza cerfeteocatii ca ei au voie la cofetarie si tu stateai si te uitai peste gard. Mai tineti minte gardurile de la supermarket sau programul pentru tineri/batrani? Ati uitat ca te ardea militianul zelos 356% daca nu aveai declaratia de raspundere proprie? Ati uitat cand zbierati trotinetarilor ca „nu se mai poate de bosorogi in autobuz”? Ati uitat, nu-i asa? Ca voi aveti doar o singura calitate: prindeti greu si uitati repede.

 3. „Procentul îmbolnăvirilor….”

  -se numeste PREVALENTA:
  parshivii pomeneau numai de INCIDENTA!

  apoi
  nimeni nu a pomenit de FALS POZITIV,test fals pozitiv
  ci doar de FALSII NEGATIVI-„asimptomaticii”,toti erau suspectii lor!

  • Puneti cauciucuri de iarna
   Danuta Budeanu,
   e o adresare politicoasa ca la rushi.

   apropos:
   de vaporu chinezesc care a rupt cu ancora
   o tzeava de gaze dintre estonia si finlanda
   si nishte cable/cabluri/oftice
   ati auzit ceva scris?

   ancora=6 tone
   au tarat-o 180 de kilometri;
   a fost gasita la locul incidentului.
   vaporu fuge catre china.

 4. Dlui.Razvan Ioan Boanchis, vaccinatilor si nevaccinatilor!
  Suntem toti în pericol de moarte! Vaccinatii îi contamineaza pe nevaccinati.De aceea datori suntem a bea ceai de pin silvestru ( pinus sylvestris ), arbore care are sute de virtuti benefice par.sanatate. Vaccinatii sa bea 3 cesti/zi, iar nevaccinatii 1 ceasca/zi, preventiv ! De asemenea Postul ajutā mult si trupeste si sufleteste.
  Nu uitati, în primul rând ! Spovediti-vā si luati Sfânta Împārtāsanie dupa dezlegarea de pācate ( sa fie un Preot nevaccinat si un Preot care nu-l pomeneste pe jupânul Daniel din Dealul Patriarhiei, la Sfânta Liturghie ).

  Fratilor,

  Trāim vremuri apocaliptice dar, în acelas timp, minunate! Mai este putin…..spun Sfintii Parinti ai Bisericii.
  Dā, Doamne sā ne mântuim cu totii !

  • Sfintii parinti ai biserici sunt deja mancati de viermi si de bacterii. Au deja carnea putrezita si din ei au ramas doar niste schelete asa cum ramane din orice animal.
   Cand mergi pe strada, iti folosesti mintea, stii ca nu esti mai tare decat autobuzul, asa ca il lasi pe el sa treaca. Ei foloseste-ti mintea si de data asta.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri