Cauta

Bursa divorturilor

Cand bancile nu le iau proprietatile, cand Statul nu-i uita cu lunile in arest preventiv si cand nu lesina sub bradul de Craciun din cauza belelelor financiare, romanii „de succes” mai fac ceva. Ma refer la  succesul de Monte Carlo si de Dubai, la succesul de yacht executat de banca, la succesul inspaimantator  de “ sechestru pe intreaga avere” –  aproape ca nu mai conteaza, tot succese sunt si astea.  Ei bine, romanul de succes divorteaza. E clar, trebuie sa facem si o bursa a divorturilor.

Foarte putini romani de succes divorteaza frumos. In tara mahalagiilor de succes, „a divorta frumos” e deja un concept insotit de virtute. La o prima vedere, poate gresesc, frumos au divortat Tariceanu, Borcea si Adrian Sarbu. Fara paruiala, fara sa-si dea cu stalpul in cap, fara „lasa, fa, blana, ca la ma-ta n-aveai blana!”. Femeile au ramas cu afaceri, case, ceva bani.  Exista, insa, si divorturi hapciupalitice, in lumea succesului. Fara a fi prieteni, fara a se inspira unul de la celalalt, doi apucatori de succes si-au botezat yachturile  cu prenumele nevestelor. Incantator e ca dupa doua, trei luni de iubire abisala, amandoi si-au parasit sotiile. Dar nu oricum. Cu obisnuitele imprecatii „lasa blanurile, posetele, rochiile, bijuteriile, pantofii!”. Unul dintre ei s-a recasatorit, la un an distanta. Noua nevasta poarta toalele fostei. Au cam aceleasi masuri. Interesant mi se pare ca actuala e a treia purtatoare a zdrentelor scumpe, pentru ca intre ea si prima s-a insinuat o dama intermediara, care a ratat nunta. Am o curiozitate jenibila, ma rog, mai mult o provocare. De la cate milioane de euro in sus incepe baiatul de succes sa prinda samanta de gentleman?

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version