Cauta

Bivolaru eliberat conditionat, Victor Becali si Borcea la puscarie!

Citez cu osardie din propaganda, din UM Digi 24. In urma cu aproape o luna, „Gregorian Bivolaru a fost eliberat, dupa ce procurorii de la Parchetul General de pe langa judecatoria Bistrita nu au contestat decizia de eliberare data de judecatoria Bistrita”.

Spectacolul continua. „Fondatorul MISA a fost condamnat, in 2013, la sase ani de inchisoare pentru RELATII SEXUALE CU UN MINOR. Bivolaru a fost cautat mai bine de 10 ani de autoritatile romane, dupa ce a fugit din tara in 2004.”

Victor Becali si Cristian Borcea s-au prezentat la toate termenele mascaradei procesuale inscenate pe filiera Blejnar – Bodu – „Gazeta Sporturilor”. Scamatorul sef e un domn care spunea „sa se termine mai repede cu golanii din fotbal!” Nu numai urinistul Bivolaru a fost eliberat conditionat. Au iesit si criminali, si violatori, chiar si polivalenti criminali – violatori. Pentru ca nu au baut ce a fermentat in vezica sceleratului Bivolaru, cum se barfeste (si eu refuz sa cred) ca ar fi facut o tortionara bruxelleza care a nenorocit Justitia si a lasat copii sa creasca fara tati – bunicul Victor Becali si tatal exemplar Borcea (are grija de copiii lui, in rest nu ne intereseaza) sunt tinuti la puscarie. Victor face aproape zi pe zi, a executat peste trei ani si sapte luni dintr-o pedeapsa de patru ani si opt luni. A indeplinit toate conditiile LEGALE ale eliberarii conditionate, inca de anul trecut. Luna asta le-a indeplinit si Borcea.

Marti dimineata, televiziile tipau ca a fost eliberat Victor Becali. Nu, nu a fost! A avut o permisie de trei zile. Victor e al nimanui, ce, el are valoarea lui Cocos? Sau e criminal? Violatorii in libertate, fiindca in Europa pedofilia incepe sa fie un obicei dragut, iar Victor si Borcea, care au fost cofrati (asa se exprima boierimea, in anii ‘ 50 – „l-au cofrat bolsevicii, draga!”) pentru „prejudiciu estimat”, nicidecum „cert, real si exigibil” trebuie sa putrezeasca la parnaie. Cine e Victor nu stiu decat rudele si prietenii, dar o sa va povestesc eu o intamplare legata de moralitatea lui. Era Victor, cu multi ani in urma, in luna de miere. Venise si un var de-al lui. Nu, nu e Gigi. Un var mai indepartat. Varul s-a apucat sa se laude ca luat o gagica in seara precedenta si i-a facut si i-a dres. Victor l-a atentionat: „termina, termina, termina, nu mai vorbi porcos in fata sotiei mele!”. Ala – nimic! Si atunci Victor i-a taiat-o defintiv. „Din acest moment, tu nu mai ai ce discuta cu mine, tu nu mai existi pentru mine!” Si nu l-a mai bagat in seama. Au trecut vreo 30 de ani de atunci. Nu pretind ca ar fi un sfant, sfintii ma si sperie, cu sfintenia se ocupa Gigi. Victor e un barbat de moda veche in era Swingfield.

Vor spune unii ca Victor Becali si Borcea sunt prietenii mei. Asa e. Nu m-am dezis de ei in martie 2014, cand galeriotii instigati de presa zbierau pe strazi „opt puscariasi asteapta un nas!” si credeti ca as face-o acum? Sunt prieten cu ei, ca doar nu ati vrea sa fiu prieten cu deontologii concediati, prea tarziu, de la „Romania Libera”. S-a golit conducta, tortionarilor! Foamea va va reeduca.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version