Banda lui Patapievici

Cu fondurile MAE si ale Ministerului Culturii, ICR a scos ceaslovul „Romania medievala”. Costurile, cu tot cu expozitiile internationale unde va fi prezentata caramida lui Patapievici, se vor ridica la  7 milioane de euro. Despre ICR, Patapievici a spus ca „functioneaza ca institutie non-politica, neutra fata de oferta culturala!”.

In bucoavna „Romania medievala” se scrie ca, aici se gasea „un mozaic de civilizatii, intr-un teritoriu al nimanui”. Mda, neutralitatea lui Patapievici se traduce printr-un partizanat care il lasa in umbra pana si pe Csibi Barna! Traim intr-un echilibru interetnic fragil, iar Patapievici, in loc sa evite tensiunile, le provoaca. In loc sa fie recunoscator statului abulic, le face jocurile celor care vor sa-l sparga. Cand bagabontii pesedisti au tiparit, tot pe multe milioane de euro, albumul „Eterna si fascinanta Romanie”, banda lui Patapievici a luat foc.

Nu numai scarbele lui Iliescu, ci si odangiii lui Ceausescu s-au dovedit mai cinstiti decat Patapievici. Aia umflau banutul si lingeau Puterea. Sinecuristii lui Patapievici sunt singurii atarnatori din lume care-si injura platitorul. Cand comanditar era Soros, sustineau ca ei sunt niste particulari care demitizeaza. Vrajeala suna acceptabil. Acum, falsifica istoria cu sprijinul financiar al guvernului. Puii de kominternisti au saltat 7 milioane de euro pe o carte de 2 ruble. Asta da schimb valutar si ideologic!

 

 

1.462 afisari

24 COMENTARII

 1. Dacă a ajuns un neica nimeni să-l persifleze pe Patepievici, este clar , a ajuns la ultima fază, urmează balamucul.

 2. D.le Boanchis, imi cer scuze dar pentru materialul publicat azi, jos palaria.Dupa cum v-am dojenit, cu aceiasi hortarare v-as da un premiu literar pentru acuratete dar mai ales pentru srisul „la obiect”Bravo,Bravo, Bravo, de trei ori bravo.Continua ca „are balta peste”

 3. Geniule, ai inceput sa intorci armele ca baietii in 23 august ? Pe patapievici il tine in brate ala care iti alimenta tie cardu’ pt. osanalele aduse p-aici. A uitat chiompaliu’ sa cotizeze pe cardu’ tau si reactionezi ?

 4. ion fluieras , ce inseamnă ,,hortarare,, ? Vorbeşti de premiu literar, marş la cursuri de alfabetizare, dementule!

 5. bai hahalera de betivan ratat care esti cu ce drept iti ridici tu capul si critici pe cineva pe care mintea ta bleaga de oligoid nici nu-l poate atinge,ca de inteles nu poate fi vorba?Tu crezi brotacule turmentat ca orice homless ca tine poate scrie ce-i trece lui pe chelie despre oameni ce-i sint superiori din nastere?Bai cocosatule mic si chelbos tu poti sa stai de vorba cu nulitati ca tine,cu procororu ce are creierul plin de alcool ,ca si al tau;cu bulibasa lucescu si puradelul lui;cu eunucu chilian sau cu copilul batrin fuego;cu astia te poti juca in nisip popindaule .

 6. Razvane,nu te lua dupa tampeniile scrise de fel de fel de.tembeli.Te stiu depe vremea cand lucram invechiul sediu de pe Iancu de Hunedoara.Te-am apreciat din primul moment,pentru stilul tau de
  maneconfundat.Eram un paznic nenorocit care intre timp mai colabora la niste publicatii importante ale momentului.Trebie sa recunosc fatul ca nu eram doar paznic.Poate ca eram ingerul tau pazitor.Asa ca ca nu-i baga in seama pecretini.

 7. Bre nea Popica, prea esti circotas. Te iei toata ziua de el, mai scrie si editoriale ca lumea. Ce daca mai bea un sprit, matale nu bei ? Sau esti adventist ?

 8. Bre nea Gogule , şi eu beu cîte un şpriş , două , dar el bea ,,voctă,, , asta alterează creieru. Ce părere ai de Karl Mars? Ăsta precis a sărit gardul de la balamuc, să vezi şi matale nea Gogule ce lăudători are boanghinu! ,,Dupe,, aşa cum se exprimă paznicu-înger al bîlbîitului,aşa articol merge un şpriţ.

 9. Nea Popica, nu imi revin de cind am citit postarea amicului Karl Mars. N-am citit niciodata atitea timpenii in doar 6 rinduri. E dus rau amicul. Nu cred ca-l mai vedem pe aici vreo saptamina, si-a stors rau creierul, l-au bagat deja la perfuzii.

   • măi prostu familiei, ai mâncat un i, antitalentule analphabet

    îţi spun eu de unde l-ai mâncat dar după ce mă pupi la cur indiferent că te semnezi nea p, marcel, luminiţa, cosmin şi tot aşa.

 10. Bai Goguta,cu cap de puta,faci pe grozavul,te crezi mare comentator si critic literar.Ai descoperit si tu un mod de a lua peste picior oameni care mai si scriu cate ceva despre starea jalnica a mintilor bolnave din tara asta,a ta ,cu siguranta,e una dintre ele,si dai cu mucii in fasole de cate ori ai ocazia.Pentru ca nu mai vreau sa-mi pierd timpul cu neghiobi ca tine iti voi face o favoare.Nu voi mai raspunde la provcarile subculturale ale unor cretini de teapa ta.

  • Bai Karl Mars ! Eu nu sint nici comentator, nici critic literar. Am facut un comentariu la o postare a ta plina de timpenii. Ce mare analist esti tu, un paznic cu salariu minim pe economie ? Ma si mir ca esti in stare sa folosesti o tastatura. Fii atent aici : ” depe, invechiul, maneconfundat, pecretini”. Astea sint numai citeva din aberatiile tale. Esti penibil !!!

 11. Bă karl marş(că domnule nu pot să-ţi zic) , învaţa să scrii şi după aceea postează. Corect se scrie ,, de noconfundat,, nu maneconfundat, trebuie , nu trebie, faptul nu fatul etc, marş la cursuri de alfabetizare , dement-idiot , paznic nenorocit , aşa cum te autocaracterizezi.

 12. Ce ruble,rubla este unitate monetară solidă,2kopeici face sau cenţi.Ce vă place mai mult.România mai bine ar avea 10 Boanchşi şi nici un Papaverinovici(vorba lui N.Iliescu).Bravo Domnule BRAVO

 13. În 1945, evreul Mihail Roller, ideologul armatei sovietice care invadase țara, rescria istoria României Așa a apărut acel simulacru de istorie pe care am învățat-o toți. După 66 de ani, evreul Patapievici continuă în același registru ca și Roller.

 14. LUME LUME,URMARITI VIDEOCLIPUL DE ALATURI DIN FILMUL ZILEI,UNDE O SA VEDETI ADEVARATA FATA A HERMAFRODITULUI POPICA CARE NU A MAI REZISTAT SI NE DEZVALUIE MESERIA LUI DE BAZA;GAOZAREALA.CINE VREA SA-L VADA PE POPONETELE POPICA SA VADA FILMUL ZILEI.NU PIERDETI OCAZIA UNICA.

  • Nu mai crezut cind ti-am spus de Cosmin, ca sta intr-un azil. Uita-te la data si ora postarii si ai dovada. Azi a fost cuminte, l-a lasat si la film. Cosmuine, ai inteles ceva din filmul ala ?

 15. Ce să-i fac nea Gogule, sper că dacă nu va mai consuma alcool se va face bine, de morţi şi de nebuni numai de bine.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri