Cauta

Baietii de la Realitatea TV isi fac prost temele

Nu sunteti ignoranti daca nu-l stiti pe Striblea, de la Realitatea TV. Eu scriu despre mocofan fiindca apare in prime-time. Conducerea i-a dat o tema si el n-a fost in stare s-o duca. I s-a cerut sa-l execute pe alt anost, Lazaroiu.

Dupa ce ca nu s-a descurcat, Striblea s-a dat si pe fata. N-aveam mari pretentii de la palidul realizator, asa ca nu o sa-l gonflez, comparandu-l cu artistii Renasterii. Totusi, maestrii, cand primeau comenzi, scoteau capodopere. Dar puteau si sefii de la Realitatea sa-si aleaga un killeras capabil macar sa puna amortizor pe teava. Intai, a tras cu o chiftea populista. A pus un filmulet cu un batran caruia i se taiase din pensie. Invitatul a raspuns ca (ne)reusitii guvernanti au luat masuri dure inaintea omologilor din Grecia, Spania, Italia, Portugalia.  In lipsa argumentelor, Striblea s-a apucat sa-i reproseze lui Lazaroiu ca „ati scris un editorial impotriva lui C.T. Popescu!”. Ttt, ttt, ca sa vezi! S-a legat de ozenistul in gecuta de instalator, ce blasfemie! Dupa ce reprezentantul plicticos al guvernului a parasit studioul, Striblea continua sa traga in fantome, impreuna cu niste artileristi foarte credibili. Incoruptibilul — ca de-aia s-a facut vames — Marica, sfatosul pesedist Sova, acest mare avocat de contracte cu statul, si inenarabilul Vanghelie, care ne-a imbogatit spiritual cu inestimabila cugetare „lumea rade, dar eu am muncit mult ca sa am fata asta!”. Fascinat de fizionomia si stralucirea intelectuala a oaspetelui sau, Striblea s-a apucat sa munceasca si el la gramatica. „Dumneavoastra ii vreti, dar ei nu prea va mai VREAU!”. Da, asa da! Daca tot nu ne convingi, macar distreaza-ne, Striblea!

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version