Cauta

Atenție, urmează un DERAPAJ de presă!

1. „Procurorii au închis dosarul în care Emilia Șercan a acuzat o operațiune de kompromat împotriva sa.” Ce nasol, ce tragedie, e inadmisibil, domnilor! Anchetatoarea de plagiate luate la mișto a scris pe fb, în data de 16.07.2017, „deontologie profesională (un pleonasm jenibil ca un neoplasm universitar – cucoana predă la SNSPA, adică la Ștefan Gheorghiu de tip nou), dar a auzit ea de „kompromat”, cum să nu! Șercan pretinde și că a fost amenințată cu moartea. Poate cu moartea pasiunii, cu moartea în vacanță sau cu „Moartea semnează indescifrabil” de Rodica Ojog Brașoveanu. La sfârșitul secolului trecut râdeam când îmi transmiteau că îmi taie patru degete niște băieți cu adevărat periculoși, care n-aveau nevoie de doctorate ca să facă bani.

2. O mai țineți minte pe doamna inginer Cristina Guseth? E prietena Monicăi Macovei. E coordonatoarea ziaricilor care le preamăreau pe magistralele magistrate ale lui Băsescu. E și propunerea Guvernului Cioloș pentru Ministerul Justiției. De ce? Pentru că nici Vlad Voiculescu nu e medic și a fost pus la Ministerul Sănătății. Guseth ne-a anunțat pe fb că „pe când eram elevă am citit o carte a lui Petru Dumitriu, <<Dulce ca mierea e glonțul patriei>>. Ce titlu fain!” Cartea e de Petru Popescu. Eu am citit romanul „Ion” de Bogdan Petriceicu-Ceahlău. Sau era de Hortensia Papadat Bengoasa? Că nu mai știu. Și încă un lucru: doamna Guseth, adjectivul (sau substantivul?) tefelist „fain” zgârie urechea la București. Adică sună ca „Bucale” la Cluj. Nu vă bate-n timpan cuvântul „fain” folosit mai jos de Brașov? Atunci nu mai scrieți. Se pare că justiția nu e singurul lucru la care nu vă pricepeți, iar ambiția nu-i de ajuns.

3. „Știți cum recunoașteți un clișeu de presă? Începe cu <<DERAPAJ>> și e urmat de semnul exclamării. Dacă ar fi să fac un derapaj, aș scrie ca mai jos. Dar nu scriu, nu-mi permit. Totuși, un exercițiu pe maculator. Cerere de angajare la ziarul <<Libertatea>>. <<Sunt un trotinetist bipolar, am steagul bicolor în suflet și mă lupt cu rușii de pe vremea lui Decebal.>>” Am citat, cu modestie, din mine (ziarul „Național”, 23.04.2023). Între timp, avertizarea DERAPAJ a devenit legitimația de presă a panaramezilor.

4. Hai să le execut un DERAPAJ pe serpentinele unde își răstoarnă spiritul ovin care îi tutelează! Atenție! DE-RA-PAJ. Rockerii sunt niște maneliști, dar niște maneliști care vor respect. Maneliștii stau în zoaiele lor și acceptă ironiile și jignirile. Rockerii mai au puțin până să ne oblige să-i salutăm ca pe apeviști (generali, colonei și alți furajați la popotă).

Ultimele stiri

  • Reţea de trafic cu Ozempic vândut „la negru”. 13 persoane, reţinute de către oamenii legii din București. Detalii incredibile din dosar
  • Comunicat de presă AGRI-EW
  • Amenajare peisagistică nouă de-a lungul șoselei Olteniței
  • Poza Zilei
  • Horoscop 29 mai 2024 – În plan sentimental, lasă-te purtat de pasiune
  • Statele Unite consideră că operaţiunea israeliană de la Rafah rămâne „limitată”
  • AUR: Nicolae Ciucă prejudiciază campania electorală prin panourile uriașe amplasate în țară
  • Ciolacu s-a întâlnit cu investitori americani în domeniul energiei
  • Ciucă: „Cota unică nu și-a încheiat aplicabilitatea în România”
  • Cum pot economisi românii mai mulţi bani de la o lună la alta. Greşeala pe care s-o eviţi!
  • Exit mobile version