Cauta

Aparatul meu urinar se descarca zilnic. Pe Meme Stoica

Dupa ce au fost date publicitatii meciurile de capa si spada ale lui Reghe, am avut o discutie cu Gigi Becali. Eu l-am sunat, pentru a-i spune doua lucruri.

1. Mi-am dat cuvantul de onoare ca am asistat la convorbirea telefonica Iulian Chirita – Cornel Dinu . 2. I-am zis ca aceasta istorie n-ar fi fost dezgropata daca nu se apuca sa arpegieze gratioasa Ana Maria Prodan. Ea le face rau sotului si Stelei, nu noi. Pe un ton urban,  domnul Gigi Becali a replicat „si voi sunteti de vina, pentru ca va certati cu femeile!”. M-a pus pe ganduri. Recunosc ca e contraproductiv sa te certi cu doamnele Ana Maria Prodan si Meme Stoica. In viitorul apropiat, insa, voi fi atat de ocupat cu Meme Stoica,  incat o voi neglija pe Ana Maria Prodan. Memelusa se incadreaza in tipologia „cand te-am cunoscut in gara, minteai ca o ordinara!”.  Alaltaieri, se interesa de aparatul meu urinar. Da, aparatul meu urinar se descarca zilnic. Pe Meme Stoica.  Scrumbia de Galati care vrea sa se califice la categoria javre de Bucuresti este pampersul pentru adulti folosit de domnii din trosbalul romanesc si din presa sportiva. Memelusa are un complex din tinerete fata de ziaristi si incearca sa si-l infranga acum, cand se apropie de menopauza. Pe vremuri, Memelusa era folosita de Marius Stan, la Galati, ca animatoare pentru arbitri si jurnalisti. Le punea muzica, le turna in pahare, le zicea bancuri si le umplea portbagajele cu peste. Domnilor, dar nu oricum! Cantitati. Memelusa a devastat piscicultura nationala. Uneori, spre dimineata, ziaristii o goneau de la masa pe menajera lui Marius Stan, cu suturi in cap. Capul Memelusei se afla intre coloana vertebrala lipsa si picioarele de maidanez sterilizat de primarie.  Va marturisesc ca n-am participat la nicio chermeza cu Memelusa dansand pe masa si la niciun transport de scrumbii, desi ar fi fost interesant. As fi avut mai mult material pentru a o descrie pe aceasta Ioana Tufar de Galati, despaducheata la Bucuresti.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version