Cauta

6 pisici negre l-au speriat pe premierul Ungureanu!

„La popa la poarta, e o pisica moarta, cine-o rade si-o vorbi, s-o manance coapta!”. Asa se distra generatia mea, in tabara, cand se stingea lumina. Dupa cateva minute, vreun prostanac zicea ceva si tot dormitorul comun tipa „ha, ha, ha, a mancat-o Vasilica!”.

Ei bine, aflati ca la Guvern sunt 6 pisici negre, care-i creeaza un disconfort premierului Ungureanu. La sfarsitul saptamanii trecute, o doamna, pe nume Cecilia Lefter, l-a sunat de la numarul 021/319.8683 (apartine Guvernului, am verificat) pe politicianul Marius Marinescu, presedinte al Federatiei pentru Protectia Animalelor si Mediului, rugandu-l sa ia periculoasele feline din Palatul Victoria. Cu delicatete, doamna Lefter a dat de inteles ca premierul este superstitios. Cand era presedintele SUA, Bill Clinton tinea in Biroul  Oval un motan, Socks. Premierul britanic David Cameron are si el unul, pe Larry, in Downing Street. Domnul Ungureanu mai bine s-ar teme de motanii din politica, fiindca aia zgarie rau. In locul lui, as aduce la Guvern si mai multe pisici. „320 de pisici negre” — titlul unui roman politist de Rodica Ojog-Brasoveanu, avandu-i ca eroi pe motanul Mirciulica si pe ingenioasa batranica Melania Lupu — ca sa-i mai sperie pe sobolanii care vor sa rontaie contracte date de stat.  Ieri, am inteles ca 2 pisici, din cele 6, au cam disparut.

Exista urmatoarele variante: 1. Sepepistii au rezolvat cazul de interes national si isi merita salariile; 2)Pisicile au trecut in Opozitie, dar nu se vor remarca in Parlament, ci acasa la Crin Antonescu, unde pot sa toarca linistite, ca nu le va deranja nimeni pana la pranz.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version