Prostia ca virtute

Trebuie să definim prostia ca să nu ne scarmene la cocoașă vreun ONG cu finanțări politic corecte sau o autoritate înființată tocmai pentru hrănirea pandemiei…de prostie. În DEX ni se spune că un prost este un om fără minte, lipsit de inteligență, fără judecată. Este clar că  trebuie scos din DEX acest cuvânt care discriminează! După ce scoatem din PNRR stațiile de încărcare de mașini electrice în satele cu căruțe. Să fii fără minte, fără inteligență sau fără judecată este o boală și societatea trebuie să plătească pentru că te-ai născut așa. Nu ai nici o responsabilitate. Ce potriveală că OMS ne amenință că vine o nouă pandemie.

Proștii nu au nici o responsabilitate. Au drepturi pentru că s-au născut cu dizabilitatea asta și trebuie integrați în societatea care le asigură drept de vot. Adică alegerea prostului trebuie sa fie egală cu alegerea restului populației. Asta ne spun experții într-ale sociologiei, psihologiei și recentei științe a managementului politic. Cu mulți doctori în Olimpul politichiei. Se pare că poți să câștigi mulți bani dacă ești expert sau consultant  în așa ceva și ești membru sau simpatizant al unui partid ce promovează egalitatea de orice fel. USR știe mai bine pe cine și de ce plătește. Nici politicienii PNL nu sunt imuni la muzica consultanților sirenaă. Am introdus finanțarea din bani publici a partidelor și am generat un robinet cu bani pentru consultanți. Au politicienii noștri consilieri și consultanți ca să își garanteze voturile noastre. Dacă nu știu nimic de ce îi mai votăm ? Tocmai ce am aflat că România nu mai are nici o universitate în topurile internaționale care contează. Oare asta are legătură cu fabricile de doctorate fără acoperire, conduse de profesori din universitățile noastre, despre care nimeni nu suflă o vorbă în presa iubitoare de democrație? Clujul care ni l-a dat pe Doctor Bode a ieșit din top? Ce discriminare! Mă mir de ce fabrica de politicieni de marcă, care au urcat România pe înalte culmi de cercetare și progres, numita SNSPA, fără de care nu ocupi nici o funcție în administrația eficientă a României, (fotul Ștefan Gheorghiu al împușcatului) nu este în vreun top academic? Are cineva ceva cu România. Sau Colegiul  Național de  Apărare nu are în obiectiv apărarea de proști. Ne-a liniștit „ministreasa” Deca privind lipsa universităților românești în top 1000 mondial. Noi nu ne ocupăm de vârfuri. Pe noi ne preocupă educarea pentru egalitate de șanse a majorității. S-o prostim pas cu pas.

Ultima descoperire „științifică” care dă de lucru neuronilor din spațiul virtual este că limba română este precursoarea limbii latine. Și dăi și luptă în spațiul virtual. Democratic în contextul a 40% analfabeți funcțional.  Pe care dacă îi întrebi când s-a format poporul român nu știu să scrie cu cifre latine secolul când sursele Academiei Române demonstrează ca s-a întâmplat asta. Vârfurile în educație să plece. Afară cu ei. Noi avem nevoie de  liniște pentru ca prostia să prospere și noii îmbogățiți să își lase odraslele să omoare oameni. Noi, politicienii, să exploatăm cu profit maxim prostia. Este menirea noastră. Este mesajul subliminal al acelora pentru care România trebuie needucată ca să poată să fie mulsă, fără să deranjeze mulgătorii, doctori în apărarea de copite virtuale.

Prostia trebuie să devină o virtute . Au grijă creatorii de conținut în spațiul virtual, școala  lumii noi și părinții tembeli care au uitat să plătească taxele la fisc pentru că pot și li se rupe de autoritățile corupte, impotente de bună voie cu stimulentele proporționale.  Când  într-o țară proștii redefinesc libertatea, când coțcarii redefinesc virtutea atunci spațiul acela se deșertifică de la încălzirea globală cu proști.

911 afisari

21 COMENTARII

 1. Articol de pus in rama daca remediati un aspect deloc neglijabil : ” Noi avem nevoie de liniste pentru ca prostia sa prospere si noii imbogatiti sa isi lase odraslele sa omoare oameni ” . Ati pomnenit de USR , de PNL , de Sosoaca cu limba romana precursoarea limbii latine … Nici o pomenire despre avocata tupeista a muciosului drogat care a fugit in Vama Veche dupa ce a omorat cu BMW-ul doi tineri nevinovati ? Avocata este sora suprefectului de Constanta , cu afiliere directa si relatii in PSD . Cum de v-a scapat tocmai asta ?

  • avocata de Constanta este luată pentru că aveau nevoie de oamenii conectați la judecători si grefieri.Cum PSD este nucul din Constanta vroiați o avocată de la USR?Cum se liniștesc apele apare și un avocat de București,influencer la TV care o sa ne explice că un copilaș a inebunit și trebuie tratat in Catania.Si tasu nu a fost cămătar s-a ocupat de IFN uri

 2. Toti cei care-i numiti prosti , nu sint prosti , sint sabotori si tradatori cu acte in regula . cei care ii denumesc prosti sint aparatorii lor , si spera sa-i scape de acuzatia grava de tradare de tara , sint prosti , domle lasa-i in pace ! cam asta se vrea , una este sa fii acuzat de sabotaj si tradare de tara si alta sa-i ignori si sa-i numesti prosti . nu ma asteptam de la dvs la confuzia asta .pnrr -ul a fost primit in plic de la Bruxelles sau de la o ambasada de peste atlantic , povestea psd-ului care a votat acest pnrr , ca nu a stiut , ca a fost la secret este pentru prostii adevarati care pun botul .indiferent ce scrie in acest pnrr si cate prejudicii va aduce Romaniei , ghinea care l-a copiat nu va pati nimic , ce dovada mai buna la ce am spus , mai vreti dna Tatoiu ?

 3. erau un banc,

  vorbeau intre ele 2 femei de servici:
  -l-ai vazut p-ala de la etaju 5
  ce privire de violator are?
  -afla ca nu este violator!

  doamna monica ii duce dorul lui Traian
  barbatul cu bratze tari
  care a violat,jefuit si omorat:
  la asta se rezuma in definitiv disputa!

  („latinitatea” e o lozinca pentru stupizi
  la fel ca lozinca cu „vaccinarea face bine,vaccinarea nu face rau”)

 4. @Boanchis nu stie:
  -e un indicator de circulatie,
  un om mare si un om mic(!)
  si din spate le vine o bicicleta!

  • bai nebun batran si prost , care-i scopul postarilor tale? daca le aduni pe toate si le storci nu iese nimic . esti bolnav la pat si nu poti face altceva nimic ? ar fi o scuza macar , acolo….

 5. -Boanchis,metrou,salarizare:
  habar nu are ce cloaca infecta e acolo
  sau e in conflict de interese.

  @anonim:
  e semn de circulatie
  ca poti fi lovit la liber cu bicicleta,trottineta:
  pe acelasi trotuar!

 6. @Boanchis
  -in fiecare partid e cate un guru „pa problema”:
  la usr era Oana Bogdan rota motrice cu gang-bang.u ,
  de la renunţarea la proprietate şi catre traiu în grupuri, arhitecta(!) cu modelul calicilor futaciosi,
  au zburat-o;
  mai era Roxana Wring- aia care a obtinut desfiintarea companiilor municipale ale Hir’ia’dracu,
  au zburat-o,
  ramane sa zboare si guru(inca anonim) cu „relaxarea prin droguletz”,
  guru cu trottineta,
  incet,incet vor ramane in c*** gol,fara idei prea revolutionare.

 7. este o poveste cu lupta anti drog , toate guvernele si serviciile secrete incurajeaza consumul de droguri pentru ca toate guvernele au nevoie de prosti , bolnavi si drogati , 3 categorii vulnerabile si usor de condus . dovada ? educatia la pamant si distrusa cu buna stiinta , sanatatea asijderea iar cu drogurile se vede mai vor sa le si legalizeze .

 8. Fereasca Dumnezeu de femeia rea de gura , te scoate din minti ! ca si cum realitatea tv nu avea destule au mai adus o prompterista cu o gura ca o mitraliera , de abia am rezistat pina la telecomanda sa schimb postul , era pe la ora 13 nu stiu cum o cheama . ce se face ala care are una de asta acasa ?

 9. lili ruse biciclista sorosista s-a aciuat la digi 24 , unde putea altfel ? era ca nuca-n perete la Romania tv , bine c-au dat-o afara , dar a ramas niels smecker sorosist de serviciu .

 10. Unii colegi de „fituica” se incadreaza perfect! Desi-s PROSTI DE BUBUIE, se bat cu babaua-n piept ca le stiu pe toate. Asa-s cei ce au carat serviete…

 11. @Boanchis,
  1. „Aroganti si egoisti.”
  -o dedicatie pentru Dulap,
  in limba lui germanica,

  https://www.youtube.com/watch?v=J73_Mz95zUw

  versuri simple,le intelege:” sint un egoist,Lumea se invarte in jurul meu”

  2.Clotilde, „dear Mister Kliciko”?
  -se gandea la un sparring,
  „sa cashtige si ea” fara lubricantu ala pentru fete.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri