AcasăEditorialMonica TatoiuPerversitate, mitomanie și geopolitică

Perversitate, mitomanie și geopolitică

Europa iubitoare de drepturi și libertăți fără responsabilități sărăcește pe zi ce trece. Experimentele utopice de tip Green Deal îi ucid competitivitatea economică încet și trist. Dependența de SUA și China crește proporțional cu vulnerabilitățile liderilor săi, nevotați dar impuși de lobbiștii din spatele schemelor piramidale ale certificatelor verzi. De ce și cui folosește toată tărășenia poate o să aflăm dacă alegerile europarlamentare din 2024 nu vor fi infestate de detergenții de spălat creiere de analfabeți funcțional.

Marea vrăjeală este cea cu grânele ucrainene care trebuie, musai zic analiștii lumii libere de responsabilități, să tranziteze România, ca să salveze de foamete Africa. Sau profiturile procesatorilor europeni? Nu se poate decât sacrificând Delta Dunării și fermierii români. Democrația occidentală cere sacrificii și România trebuie să se sacrifice, au decis liderii ei fără dragoste de neam dar mare dragoste de portofelul personal. Ne anunță Grindeanu că dublează capacitatea de export a grânelor ucrainene. Nu știam că bănățenii s-au ocupat cândva cu făcut preș din zdrențe inutile în gospodărie. Din Delta Dunării făcută zdrențe se nasc salvatorii din filmele cu Alba ca Zăpada emancipată, metisată politic corect și profitabilă  pentru finanțatori. Totul pentru democrație și totul pentru  victoria spălătorilor de creiere. În numele ei. Tocmai ce podul de la Brăila recent inaugurat face fițe la asfalt. De asta Grindeanu, managerul eficient, cere mai mulți bani la viitoarea rectificare care tot întârzie. Ca să repare, cât s-o mai putea, până ce tranchilizantul „Ciolacal”  își face efectul electoral.

Ne anunță tătucul națiunii, Ciolacu, că viziunea lui economică implementată în august a zdrobit o cifră din inflația lui iulie. Când ai de-a face cu un titan al salvării naționale și lunile pierd ordinea. 19.442 de firme dizolvate în primele 6 luni ale lui 2023.Noroc că multinaționalele se sacrifică pentru români, deși au profit zero. Curat război câștigat în tranșeele anti -capitalismului. Inflația se ponderează. Normal, dacă nu mai există putere de cumpărare într-o țară care pierde finanțare de la UE pentru că are creștere de PIB. Din liberalizarea pieței energiei sub conducerea guvernului Orban, care ni l-a dăruit la nunta cu dreapta pe  Virgil Popescu, salvatorul altor pib-uri. Perversitatea constă în faptul că tocmai „experții” de la ANRE, invitați la nunta dreapta-stânga pentru socializare, se dau de ceasul morții că le vor fi diminuate veniturile, după ce tot ei în 2020 ne-au aruncat în haos cu deciziile de liberalizare.

Despre pensii și indemnizații speciale toată săptămâna s-a umplut  cu știrile zilei, la care se uită în vacanță cei care nu și-o pot permite, de atâta creștere economică la facturile la energie care cresc PIB-ul.

Noroc cu Untold, care exploatează resursele de oftică  ale tinerilor neamului și naște monștri sau salvatori în vorbe alese. Nu strică ceva gâlceavă, ca să nu observi când cineva operează ghilotina. Organizatorii nu fac profit dar ajută nația să se emancipeze politic corect. Cu contracte de la primăria Cluj care să-i ajute la profitabilitate. Dar nu le iese, ori sunt proști manageri ori  mai rău. Între timp frații Tate fac în continuare prozeliți din masculii impotenți. Ce să te aștepți de la băieții care stau cu mama că nu au bani de casă nici de menajere și maseuze gratis pentru că nu le place munca.

În timp ce contraofensiva din  Ucraina basculează între agonie și extaz, depinde de sursa de informare, în Africa se tulbură apele geopoliticii. Democrația a murit în Niger. Dacă poate să moară un nenăscut. Cine pune mâna pe resursele continentului colorat politic incorect?  Cine poate sa depășească mitomania politicii incorecte. Raiul și Iadul sunt concepte perimate într-o lume fără Dumnezeu.

844 afisari

20 COMENTARII

 1. Sunt o reprezentanta a sexului slab.Tatal meu ,militar și tare misogin îmi spunea că trebuie să am grijă să nu fiu proasta s toate femeile.Daca v-a plăcut ce am scris mi-ați făcut un cadou extraordinar care îl bucură pe tata acolo sus.Toata viața am incercat sa îl fac mândru de mine,deși din greșală m-am născut fata.Multumesc.

  • Dna Tatoiu sint femei proaste si femei destepte ca dvs , asa cum sint bbti prosti si destepti , nu este cazul sa va victimizati , nici sa vorbiti in numele tuturor femeilor . in alta ordine chiar as fi curios ,ce anume va deranjeaza la fratii Tate , sper sa veniti cu ceva nou nu cu gargara de la tv , unde respectivii violeaza si sechestreaza femei .prozelitii fratilor Tate este o consecinta a noii politici lgbt , woke , si politicii asa zis corecte , care refuz sa cred ca dvs o apreciati .

 2. Nu v-ati nascut fata din greseala , a fost voia lui Dumnezeu . Tata are de ce sa fie mandru acolo sus , are o fata desteapta !

 3. Ești o minune nu mai a fost nimeni pana la tine asa.
  Le știi pe toate te bagi în toate apari la toate emisiunile văzute și nevăzute.
  Mai lasa ne ca ești mai grețoasa decât rancezeala.
  Babele au alta menire decât presa tv și altele

  • esti prost si se vede de la o posta ,ma cobor eu la nivelul tau sa-ti spun, ca dna Tatoiu nu o va face ,si nici nu baga in seama gunoaiele .

    • De unde știi tu vaca incaltata proasta a fost mata cand a procrea un asemenea animal.
     Prosti ca tine au adus în fata specimene ca Iohannis Băsescu Kovesi și tatoiu

 4. Ai dreptate pupa în fund pe desteapta asta priviți la tv. Ce politicoasa ce decenta nu intrerupe pe nimeni .
  Ramai deștept alegeți un președinte deștept Monica Tatoiu

  • Nu candideaza , ba , idiotule , deschide ochii la prosti , la tine nu e cazul , ai unu de sticla si celalalt e-n pozitia adormit ….

 5. Dna Monica , dumneavoastra stiti unde ati fi ajuns in viata daca aveati un tata rezist ,tolerant , trotinetist ,feminist chiar , ? in schimb stiti ce ati realizat cu ajutorul unui tata dur si misogin . concluzia o trageti dumneavoastra, ca sinteti mai desteapta ca mine .asa cred eu ca pe parinti nu ai voie sa-i critici pentru ca nu exista nimeni care sa-ti vrea binele mai mult ca ei , indiferent cum o fac .

 6. toate televiziunile asteapta cu nerabdare sa cada ceva si in Romania sa inceapa propaganda cu razboiul si la noi , asa cum astepta primul bolnav de covid sa inceapa cu virusul ucigas

 7. Mulți se intreaba de ce sînt numiți miniștri cu academia sri . am vazut clar de ce, la tuta de la munca , care a învîrtit limba-n gura juma de ora fara sa răspunda la intrebare și sa prosteasca oamenii .la final alte doua tute care o intrebau le-a mulțumit ministresei pentru informații , dar care nu au fost .horor ! fereasca Dumnezeu de omul prost , dar șmecher cu diploma sri !

 8. autoritatile romanesti au prins gustul restrictiilor , dau legi speciale sa nu mai canti nimic sa nu spui nimic sa nu intri in apa nici pina la genunchi etc . bineinteles apare arafat bucuros ca mai interzice ceva romanilor . la ocean unde sint valuri de 20 de m nu vine un arafat sa interzica oamenilor sa intre in apa .

  • S-au inecat oameni si acolo unde nu sint valuri , interzicem scaldatul pentru asta ? poate cei inecati , erau drogati , beti , balonati de la mancare , bolnavi de inima sau alte boli , pentru asta tii pe uscat sute de mii de oameni ? are si prostia limitele ei ! prompteristele toate s-au luat de cap , disperare , nenorocire , apocalipsaaaa baaaa !

 9. Daca Baluta de la 4 are rezultate care se vad , de ce se cramponeaza toti cu Firea si Plicusor Ban , ale caror rezultate nu se vad ? nu l-a fezandat indeajuns securitatea ?

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Românii trăiesc tot mai greu din cauza scumpirilor. Oamenii stau în frig şi „fac foamea”

Guvernul pretinde că a căutat soluţii prin care să uşureze viaţa românilor, dar societatea o duce tot mai greu. Statistica nu minte, iar cifrele...

Angajaţii români care primesc mai mulţi bani, de la 1 ianuarie 2024. Majorarea intră direct pe card

Tichetele de masă nu reprezintă un beneficiu nou în România, fiind chiar unul cu vechime. Însă valoarea și popularitatea lor au crescut de la...