AcasăEditorialMonica TatoiuBursa Română de Zvonuri, Bârfe și Voturi (BRZBV)

Bursa Română de Zvonuri, Bârfe și Voturi (BRZBV)

Duduie BRZBV. Traderii vând și cumpără acțiuni exact ca în piețele săptămânale înainte de închidere când marfa veștejită este prezentată ca ofertă imbatabilă înainte de a ajunge la tomberonul comunal. Comasarea între salata veștejită a PNL și morcovul cu vârf vlăguit PSD este eterna promisiune de stabilitate și reziliență pentru stomacul gol al nației în primăvara lui 2025 înainte să apară verdețurile. Mai mult, urmează liste comune PSD și PNL (zvonuri și bârfe) pentru europarlamentare.

Din 100% locuri în Parlamentul European suveraniștii din Franța, Olanda, Italia, Germania, Spania, Ungaria, Polonia, Slovacia, Cehia se pregătesc să preia un procent semnificativ. Cu toate ștampilele de extremism partidele care urmăresc interesul național în aceste state vor acumula susținere consistentă din partea populației atinsă de sărăcie și discriminare prin politicile CE privind Ucraina și imigrația ilegală. Europenii s-au săturat să ajute pe toată lumea mai puțin pe cetățenii europeni, care finanțează cheltuielile cu drepturile omului din afară UE din care se sifonează sume considerabile așa cum se întâmplă cu orice subvenții care nu au legătură cu piața liberă. Listele comune PNL și PSD la europarlamentare sunt ultimul atac murdar la democrație. Care democrație moare de ceva vreme în toata Europa în numele drepturilor minorităților.

Din cele 33 de locuri ale României  în PE, listele comune ale PSD și PNL promit minim 25 pentru liniștea Ursulei. Cu redistribuirile de rigoare dacă pe români îi apucă lehamitea. Chiar suntem niște oi? Aștept să văd că românii înțeleg ce îi paște. În caz contrar își merită soarta. Dacă votăm pe principiul: nu pun ștampila pe formațiunile mici care nu trec de 5 % și îmi risipesc votul sau nu am cu cine vota, ne vor încăleca încă 4 ani.

Toate produsele astea toxice  aruncate pe piață zilele astea sunt tranzacționate la BRZBV cu ajutorul pierderilor noastre pentru a salva câțiva combinatori toxici ai ultimilor 4 ani.

La nivel central  Ursula von der Leyen și echipa ei de lobbiști (vaccinuri, Green Deal și discriminarea europenilor în favoarea migranților din Ucraina, distrugerea fermierilor mici), garantarea unui loc eligibil pentru eternul copil român file de poveste Siegfried Mureșan. La bătălia cu sânge pe pereți pentru comisarii europeni sub conducerea remarcabilului contestatar al mașinațiunilor ultimilor patru ani, Viktor Orban, orice vot din stânga sau dreapta înseamnă o vestă de salvare. Așa că Președintele vostru, al nostru sau al cui s-o nimeri își trimite oștirea de pupători de condur, la focul din linia întâi. La nivel local trebuie salvați o grămadă. Iohannis de jocurile imobiliare ale nevestei, Ciucă de consecințele unui doctorat la fel de util precum bătălia de la Nasiriyah, Ciolacu de o investigație privind studiile care îi conferă competențe în introducerea impozitului progresiv, Virgil Popescu și mai nou epigonul Sebastian Burduja care trebuie sa răspundă pentru prețurile cele mai mari din Europa la energie. Și lotul de viitori plătitori de daune crește când coborâm la nivelele inferioare ale acestei administrații pentru liniștea noastră și a burților goale.

Ca să ne salvăm de la dezastru, trebuie ca opoziția să treacă peste orgolii și după modelul Melenchon să se alieze, astfel încât să contrabalanseze acest atac barbar  la democrație. Și să destabilizeze pronosticurile partidului stat. Românii au nevoie de o alternativă.

 

 

author avatar
Monica Tatoiu
454 afisari

8 COMENTARII

  1. „Comasarea între salata veștejită a PNL și morcovul cu vârf vlăguit PSD este eterna promisiune de stabilitate și reziliență pentru stomacul gol al nației …”
    Cine a mai pomenit coalitie intre Putere si Opozitie ??? Faceti bah un singur Partid atunci si numiti-l Partidul Cioflingar Roman (PCR), sa se stie o treaba. Partidul unic il va vota ulterior pe tovarasul Mare Mut Calator Plictisit prezident pe viatza. Uraaaaa, uraaaaaa, traiasca Partidul si ai sai conducatori !

  2. In mai vin deciziile la pensiile recalculate , in iunie alegeri euro si locale . in septembrie vin pensiile marite , imediat , alegeri parlamentare si prezidentiale . frauda la alegeri va fi pusa pe seama pensionarilor care chipurile au votat pentru psd ca le-au marit pensiile .daca AUR inghite frauda sa fie sanatosi , dar sa nu-i aud apoi ca au fost fraudati ca arunc cu ceva in ei , daramite sa-i mai votez vreodata .

  3. de ani de zile se tot imprastie minciuna ca in ultimul an de mandat presedintele moare de frica ca nu-l mai asculta serviciile . ultimul cu prosteala asta este gușa , dupa cristoiu si calinescu alte trompete ruginite . in realitate situatia este exact inversa , presedintele este total subordonat securitatii si nu face nici un sfert de pas fara acordul ei , care la randu-i executa ce primeste de la alte servicii , de unde vrei si nu vrei . justitia este si ea sub papucul securitatii prin urmare cine sa-i faca vreun rau lui johanis . dovada adevarului pe care il spun este ca nimeni nu a patit nimic nici iliescu , constantinescu , basescu si nici johanis nu va pati nimic , nu mai prostiti lumea !

  4. La tv fete+ , la emisiunea celei mai tuciurie , cu liber de nevaccinati ,si acum poate vedea lumea cioclii din pandemie respectiv un escroc imbri . televiziunea alaturi de romani , asa isi zic singuri !

  5. DRAGI PROFESORI ! va place ca sinteti trimisi la politie sa va scoateti adeverinta ca nu sinteti violatori ? v-ati pierdut si ultima farama de demnitate ?

  6. ” Ca sa ne salvam de la dezastru , trebuie ca opozitia sa treaca peste orgolii si sa se alieze ……………. ” . In Germania a guvernat stanga cu dreapta eficient si fara probleme , problema esentiala a Romaniei in contextul actual este STABILITATEA . Cand se vor limpezi apele vom mai vedea , de moment sunt tare involburate . Sperati intr-un aranjament facut de Sosoaca in care sa-i intalnesca pe Drula si Simion la o cina romantica ? Doamna , zarurile au fost aruncate , posibil Geoana candidat comun PNL-PSD la prezidentiale , lamentarile sunt inutile …