AcasăEconomieMircea Coșea, nervos după ce bogaţii lumii ne-au pus să mâncăm lăcuste....

Mircea Coșea, nervos după ce bogaţii lumii ne-au pus să mâncăm lăcuste. Planul „trilionarilor”, la Davos, pentru familia tradiţională şi credinţă

Prof. dr. Mircea Coșea contrazice BNR: ”Inflația nu va scădea”

Economistul Mircea Coșea, un car de nervi după ce a auzit discuțiile Forumului de la Davos. Acolo, bogații lumii iau în calcul teoria limitării populației la mijloacele de subzistență.

„Au început să ne pună să mâncăm lăcuste și continuă cu familia, credința și numărul oamenilor!”, a anunţat Coşea.

Va apărea şi primul „trilionar”?

În maximum 10 ani, omenirea ar putea avea primul „trilionar”, adică primul deținător al unei bogății de un miliard de miliarde de dolari, în timp ce populațiile continuă să se adâncească în sărăcie.

„Întrebarea care se pune este ce se va întâmpla cu această sumă enormă de bani pe care câteva personaje au acumulat-o.

Există două variante:

  1. Prima este că acești oameni își vor pune la contribuție puterea financiară pentru a schimba lumea conform unor concepții destul de stranii.

Au început cu lăcustele, cu ideea că trebuie să mâncăm lăcuste, și continuă cu niște abordări foarte speciale referitor la familie, la credință, la numărul de oameni raportat la posibilitatea de posibilitatea de hrănire a populațiilor.

 2.  Varianta a doua este să se dezvolte un tip de impozit global, adică un impozit care să aibă, în primul rând, sarcina de a diminua forța financiară a acestor personaje care unindu-se, pot forma o forță extraordinară.

Nicio armată din lume nu se poate pune cu trilioanele pe care aceste personaje. Dacă ei vor să facă ceva, pot să facă.

Să știți că această situație din prezent nu poate continua așa. Sunt atât de mari discrepanțele, contradicțiile care apar între săraci și bogați, încât se poate întâmpla ‘ceva’.

Iar unii sociologi vorbesc despre posibilitatea ieșirii din acest paradox printr-un nou război mondial„, a zis Mircea Coșea la Antena 3.

author avatar
Andrei Ștefan
14.659 afisari

15 COMENTARII

  1. @ Acești viteji ce au condus
    Economia spre apus,
    Ca să culeagă ce au pus,
    Află că nu-i de a culege
    Ceea ce vor de la alegeri !

    • Acești criminali,au prieteni adevărați in Romania, exemplu: Klaus Schab, prieten intim cu Burduja, omul care aparține alianței sataniste din Romania,FD, USR, PMP, PNL, UDMR!

  2. De ce am renunta la crescut vite , la ferme, cand Țucărberg zice ca s-a apucat de crescut vite?

  3. Ne spun de o viitoare pandemie.Planificata, se pare.
    Stiu ce virus va fi scos pe piata, X. Stiu si cand va debuta pandemia lor si stiu si cati vor muri.Amenintari?
    Nu ancheteaza nimeni asta?

  4. Daca e pe fata ca astia distrug viata oamenilor prin toate tertipurile pt ca s,i au supus oamenii politici mondiali ,de ce mai sunt liberi si miliardele pe care le tortioneaza nu i baga la haules??!!

  5. Hai ca dejanin laborator s-a testat cu succes virusul Corona cu mortalitate de 100%. E o chestiune de timp pana scapa din laborator. Apoi o sa aresteze amticonspiratorii si antivacciniatii penteu delict de opinie.

  6. Saracul domn Coșa a epuizat toate subiectele referitoare la Romania , acum deplange modul in care bogatii lumii ne vor stange de gat si ne vor indopa, ca pe rate, cu gandaci si viermi. Se agita pentru subiecte,pe care el si alte doua generatii dupa el, nu o sa le apuce. Agitatorul de de serviciu de la RealitateaPlus.

  7. Sărăcia ne va obliga sa mâncăm insecte, lăcuste buruieni. Aceasta se urmărește. Nu vă gândiți la bine. Aș vrea să nu am dreptate.

  8. Acești milionari fac politica fiscală globala. Cum tu stat falit sa menții cota unica de impozitare!? Nu cumva ca să crească mai mult aceste averi?
    Impozitare progresiva pana la 90 la sută pentru milionari!

  9. Bilionarii , fie ca sunt state sau persoane fizice dau job și bunăstare pentru miliardele de oameni, fiecăruia după cât sa inplica sau își dorește. Viermii sunt pe masa unor culturi precum porcul la noi. Dar ce poate sa spună un ramolit pensionar propagandist comunist. Nostalgiea tovarășe Coșa.

  10. Degeaba vă dat în explicații și teorii,ce trebuie sa se întâmple tot va veni,poate nu credeți în ce spune Biblia de vremurile din urmă,o să se întâmple de credeți ori nu,le trăim deja băgați de seamă…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger