AcasăEconomieMinistrul Energiei, Virgil Popescu, are o veste despre soarta clienţilor ENEL, după...

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, are o veste despre soarta clienţilor ENEL, după plecarea companiei din România

energieMinistrul Energiei, Virgil Popescu, are o veste despre soarta clienţilor ENEL, după plecarea companiei din României

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, are un anunţ important pentru toţi clienţii ENEL, în contextul plecării companiei din România.

Oficialul Guvernului spune că ieşirea furnizorului de energie de pe piața românească nu va produce probleme pentru clienții actuali.

Garanţii că oamenii nu vor fi afectaţi

Grupul italian Enel S.p.A. a anunţat în 9 martie că a semnat cu firma greacă Public Power Corporation S.A. (PPC) un acord pentru vânzarea tuturor participaţiilor deţinute de către Grupul Enel în România.

Nu cred că vorbim de vreo problemă, odată cu ieşirea Enel de pe piaţa din România. Am primit o notificare că s-a semnat o tranzacţie cu cei de la PPC din Grecia, vorbim de o companie din Uniunea Europeană.

Nu cred şi nu văd cum ar putea clienţi din România să sufere din cauză că se schimbă un furnizor sau un distribuitor”, a afirmat ministrul Virgil Popescu.

Grecii au cumpărat activele ENEL din România

Grupul italian Enel S.p.A. a anunţat în 9 martie că a semnat cu firma greacă Public Power Corporation S.A. (PPC) un acord pentru vânzarea tuturor participaţiilor deţinute de către Grupul Enel în România.

Public Power Corporation (PPC) a transmis în 23 martie că se concentrează pe finalizarea acordului cu Enel, operaţiune estimată să se încheie în trimestrul al treilea al acestui an. În acest timp, angajaţii şi clienii Enel nu vor fi afectaţi, compania urmând să-şi desfăşoare activitatea ca şi până acum.

author avatar
Andrei Ștefan
23.866 afisari

22 COMENTARII

    • Enelul..afost dinaintea venirii lui Iohannis la guvernare..asa ca informati va,nu l mai băgați pe Iohsnnis în toate combinațiile voastre.

  1. Mai aveți ce vinde ? Vindetiva soțiile la Turci. In tara nu mai aveți ce vinde.Ferească Dumnezeu de urgia poporului Romăn. Îl urmați pe Ceaușescu la 2m adîncime”!

    • Tu ai vazut ce sotii au astia?Niste nespalate cu stratul de slin de 2 mm. Cine cumpara asa ceva?

    • Asa este.Aveti dreptate.Fereasca Dumnezeu de razbunarea romanului.Niste iepuri pe post de ursi ne au terminat ca oameni ,ca popor.”Agenti de vanzare” a demnitatii(daca au avut o si nu au fost niste gunoaie analfabete puse pe inselat,furat si lovit in cel de langa el) unora mai idioti si prosti ca ei.Niste nenorociti ce trebuie sa plateasca toata umilinta si amaraciunea acestui popor.

  2. Na fain după ce ăstia și or scos banii în timp record și profit pe lîngă acum vin alții ,,,,,,HOȚII LUMII CEI MAI MARI HOȚI ,,,,na să vezi acum vericule ce ne bagă grecii dă behăim nu alta 😰😪😪

  3. Cu criza energetica pe noi,statul.nu a putut sa se rupă de niște mărunțiș sa cumpere activele enel?De fapt scz,sunteți pre prosti sa investiți pentru Romani.( Suteti.nimeni ma fără functii)

  4. Oameni buni!! Toate tarile Europei au grija de resursele.lor apa energie grâne etc ăștia vând frate tot ce dracu o sa facem când ăștia care cumpără de la noi nu ne vor mai da nici pe bani???Și bani grei!! Vom ajunge sa stam în bezna ca ni vom mai putea plăti ca ăștia xe cumpăra știu ce fac!

  5. Sunt vânduți la piata sclavilor și noi stam cu mâinile în sân!!! Trebuie să ieșim în stradă, sa ne revoltăm, sa fie hotărâți să i gonim pe trădători și vânzători de neam și țară! Chiar trebuie să luptăm pentru ce este al nostru. UE ,NATO, CORPORAȚIILE NE DEZINTEGREAZA CA ȚARĂ!!!

  6. Suntem vânduți la piata sclavilor și noi stam cu mâinile în sân!!! Trebuie să ieșim în stradă, sa ne revoltăm, sa fie hotărâți să i gonim pe trădători și vânzători de neam și țară! Chiar trebuie să luptăm pentru ce este al nostru. UE ,NATO, CORPORAȚIILE NE DEZINTEGREAZA CA ȚARĂ!!!

  7. În ministrul p-lii nu ai cum să ai încredere! Nu înțeleg cum nu îl trage nimeni la răspundere și cum face ce vrea el. Auzi, că nu ne afectează această schimbare. Abureală: mie deja mi-a venit factura mărită cu 400%, cică estimare consum, deși eu am grijă să trimit indexul în fiecare lună!!! Asta nu e hoție? Nu e abuz?

    • Tot așa am pățit și eu, cu indexul trimis, vine factură cu estimate și cu 100 de lei mai mult! Pt prima dată într-adevăr, dar totuși au scos din buzunar o sută de lei, la care nu aveam consum!

    • Voi cei tineri care plecați din țară trebuie să vă ăntoarceti acasă și cucei din tara să ieșim în stradă altfel vă plăngeti degeaba

  8. Ne vinde cu totul. Noi nu mai avem nimica al nostru suntem vânduți la străini. Jegoși penali

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...
proger