AcasăEconomieScumpiri la pompă. Prețul la benzină a luat-o razna de luni dimineață,...

Scumpiri la pompă. Prețul la benzină a luat-o razna de luni dimineață, 26 februarie 2024

benzina-pompaVin SCUMPIRI în lanţ? Preţul la care a ajuns litrul de benzină anunţă cheltuieli mai mari pentru români

Benzina şi motorina s-au scumpit la începutul acestei săptămâni. Iată cât costă benzina şi motorina luni, 26 februarie 2024. Combustibilii s-au scumpit la început de săptămână.

Cea mai ieftină benzină standard costă luni 7,08 lei și se găsește la mai multe stații Petrom şi Lukoil din Bucureşti.

Benzina standard, între 7,09 şi 7,23 lei

La restul stațiilor din Capitală, benzina standard se găsește la prețuri între 7,09 şi 7,23 lei. Pentru benzina premium, prețurile variază de la 7,59 lei la 7,88 lei, de asemenea în creştere.

Prețul minim pentru motorină standard, în București, este luni de 7,52 lei şi se găseşte la o staţie Socar din str. Vasile Lascăr, nr. 141 A. Preţul maxim poate ajunge la 7,65 lei.

Prețul pentru motorină premium este între 7,90 lei litrul şi 8,16 lei, de asemenea în creştere.

Fără benzină şi motorină din 2035?

Se apropie sfârşitul motoarelor termice?

Stellantis doreşte respectarea obiectivului UE de a interzice vânzarea de automobile noi echipate cu motoare pe benzină şi motorină începând din 2035, în beneficiul vehiculelor electrice (EV), a afirmat directorul general Carlos Tavares.

Declaraţii şefului Stellantis vin într-un moment în care politicienii şi cei din industria auto argumentează că o posibilă deplasare spre dreapta în Parlamentul European, după alegerile din iunie, ar putea duce la o revizuire sau la o retragere a interdicţiei.

author avatar
Andrei Ștefan
1.205 afisari

2 COMENTARII

  1. Dar nu desigur,in capul luminat al psedistului impostor și demagog ciolacu, românul o duce bine ,vot masiv de aruncare la groapa de gunoi a istoriei cu acești alogeni trădători

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger