AcasăNews2012, un an dramatic si fara Apocalipsa

2012, un an dramatic si fara Apocalipsa

Punctul albastru care sta in „calea” flamei solare e Pamantul!

Ocultistii ne sperie cu 2012 ca fiind anul apocaliptic prevazut de mayasi, cand ciclul acestei lumi se va sfarsi. Oamenii de stiinta au alte argumente, nu ca ne-ar linisti.

Calendarul mayas prevesteste sfarsitul unui ciclu

Este dovedit stiintific ca mayasii nu-si alcatuiau calendarele dupa calculele noastre moderne si nici n-au prevazut sfarsitul lumii, ci doar al unui ciclu, dupa care va aparea divinitatea suprema Quetzalcoatl, sau Sarpele cu Pene, care sa conduca omenirea printr-o perioada de maxima criza. Ca va fi o criza maxima, sunt de acord si oamenii de stiinta, care au facut un top al motivelor pentru care 2012 va fi un an foarte dramatic pentru locuitorii planetei.

Un maximum al activitatii solare

Punctul albastru care sta in „calea” flamei solare e Pamantul!

Pe primul loc se situeaza maximul activitatii solare, anuntat de NASA, care se va inregistra in 2012-2013 si care va fi la fel de puternic ca cel din 1958. Numai ca atunci, omenirea nu era dependenta de sistemele electronice, care vor fi afectate extrem de puternic de exploziile solare, perturband sistemele energetice, de transport, de comunicatii etc. Cum Terra se afla intr-o perioada scurta de contractie, ne asteptam si  la explozii vulcanice, cutremure, inundatii, capabile sa puna pe butuci economiile greu incercate. Efectul imediat se va resimti la nivelul hranei populatiei, industria alimentara globala nefacand fata necesitatilor unei populatii de 7 miliarde de oameni.

Geopolitica cere razboi

Interesele geopolitice vor genera conflicte armate, primul pe lista fiind razboiul cu Iranul, trambitat de Israel si SUA. La celalalt pol, Federatia Rusa si-a modernizat arsenalul nuclear si, sub conducerea incomodului Vladimir Putin, e posibil sa lupte pentru „centura”  cu SUA. Mai ingrijorator este faptul ca s-a aliat cu China, avertizand ca nu vor sta cu mainile in san daca va fi atacat Iranul. Sub spectrul razboiului mondial si al crizei economice globale, anarhia tinde sa acapareze lumea, avand potential sa declanseze razboaie civile si religioase.

Anul Dragonului Negru de Apa

Dacia, aparata de Sarpele cu cap de lup, pe o moneda batuta de Traian

China considera ca anul 2012 constituie sansa sa se impuna la nivel mondial, pentru ca din februarie 2012 va intra in Anul Dragonului Negru de Apa. Si in Biblie sta scris ca rasa galbena va domina lumea si China se pregateste sa infaptuiasca „profetia”. Pentru romani, anul Dragonului ar trebui sa fie unul norocos, pentru ca sarpele cu cap de lup era stindardul dacilor, protector al natiei – dupa cum Sarpele cu Pene era al mayasilor – poate cel mai temut stindard de lupta al antichitatii, de aceea preluat si de alte armate. Mai mult decat atat, este anul cand cavalerul get Sfantul Gheorghe, imblanzitorul balaurilor, ar trebui sa nu lipseasca din casa nimanui. Regii englezi sunt patronati de Sfantul Gheorghe.

Sf. Gheorghe, imblanzitorul balaurilor

“Desi Sfantul Gheorghe nu era unul din neamul lor, regii britanici sunt canonizati atribuindu-li-se puterile sfinte si calitatile magice ale acestuia, inclusiv abilitatea de a lecui si de a proteja regatul de rau”, dupa cum scria John Sharp, Arhiepiscop de York. Exista speranta ca romanii, sub patronajul Sf. Gheorghe , vor trece cu bine de imprevizibilul An al Dragonului, care poate aduce, conform astrologilor, “potop din Cer”.

author avatar
Adina Mutar
1.110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger