AcasăOldSituație neobișnuită în Alba Iulia: O femeie face plajă pe un mormânt

Situație neobișnuită în Alba Iulia: O femeie face plajă pe un mormânt

Situație neobișnuită în Alba Iulia: O femeie face plajă pe un mormânt

O femeie a fost surprinsă într-un cimitir din Alba Iulia în timp ce făcea plajă pe un mormânt în care sunt îngropați doi oameni.

Fotografia a fost publicată de Alba 24 și arată cum femeia stă întinsă pe o pătură pe piatra unui mormânt și citește liniștită în timp ce se bronzează, fiind îmbrăcată doar în lenjerie intimă și având capul acoperit cu un prosop.

Locul controversat ales de o femeie pentru a face plajă

„Așa se stă ziua la prânz în cimitir, la plajă. În zona Ampoi III, la cimitirul Chip”, a transmis persoana care a făcut fotografia.

Publicația a verificat veridicitatea locației și s-a dovedit că într-adevăr fotografia fusese realizată în cimitirul Chip.

Turistă luată de la plajă de cadre medicale în combinezoane!

O tânără turistă a fost dusă la spital, marți, direct din zona unde venise să stea la soare, pe malul mării.

Totul s-a întâmplat la Eforie Nord. Iar din primele informații, femeia în vârstă de 28 de ani ar fi început să se simtă rău, astfel că s-au chemat ajutoare. Și, cum tânăra ar fi avut simptome specifice COVID, s-a cerut intervenția cadrelor medicale care să o ducă la spital. După cum se poate observa din imaginile prezentate de România TV, echipajul a venit echipat în combinezoane albe, de genul celor folosite de către cadrele medicale aflate în prima linie în lupta contra noului coronavirus. Mai mult, se vede că la un moment dat tânăra este sprijinită de echipajul medical ajuns pe plajă.

„Întrucât prezenta simptome specifice infectării cu noul coronavirus, a fost solicitat în sprijin un echipaj de prim-ajutor care a venit şi transportat pacienta la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Ana Maria Stoica, citată de romaniatv.net.

author avatar
Alexandru Tîrcavu
185 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cand se scoala raposatu , o arde pe melodia anului la plaja -youtube -” Turismo seguro ( Jerusalema Master KG ) directed by silv Arte ” . Priviti cum danseaza , o incantare , saraci si fericiti cu putinul lasat de Dumnezeu !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger