AcasăOldGata, s-a terminat. Mirela a încremenit! Demisie cu scandal în direct. „Nu...

Gata, s-a terminat. Mirela a încremenit! Demisie cu scandal în direct. „Nu pot să trec peste chestia asta!”

Scandaluri, împăcări, situații ridicole! Cam asta văd românii la emisiunea „Acces direct” de mai bine de patru luni de zile, de când soții Stagaru au apărut seară de seară la această emisiune.

În acest „tipar”, pentru unii jalnic și ridicol, iar pentru alții incitant și plin de adrenalină, a început și această săptămână.

Asistenta Emily Burghelea, contre cu Mirela Vaida!

Dar, surprizele nu au mai venit din partea Vulpiței și a lui Viorel, ci din partea asistentei Emily Burghelea.

Aceasta și-a anunțat demisia la scurt timp după ediția de luni, 15 iunie, nemulțumită de faptul că producătorii ar ignora cu bună știință agresiunile la care Viorel o supune pe Vulpița.

Cu ochii în lacrimi, frumoasa blondină a dezvăluit că Veronica, adică, Vulpița cum îi spun fanii, s-a destăinuit cu doar câteva minute înainte de a intra în direct. Nu a apucat, însă, să-și ducă ideea până la capăt pentru că prezentatoarea a întrerupt-o imediat, pe motiv că ediția ajunsese la final.

„Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă?”

„Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta. Chiar nu pot să trec. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot…

Chiar nu pot, Mirela, pentru că știu cum e cu chestia… Îmi este foarte milă de ea, vreau să o iau la mine acasă, să stea la mine”, a spus Emily la finalul emisiunii, în timp ce Mirela Vaida făcea eforturi disperate să o liniștească.

Blondina a revenit ulterior cu precizări și a dezvăluit că are dovezi solide în susținerea afirmațiilor sale. Asta pentru că Vulpița i-a arătat vânătăile provocate de loviturile soțului, în timp ce îi spunea, printre lacrimi, că nu mai suportă calvarul pe care îi trăiește.

„Asta e problema lui. El nu a putut, nu a putut, a putut Veronica să vină la mine… Veronica… mi-a spus clar cu subiect și predicat că este….bătută, îmi pare rău… că este agresată de Viorel, mi-a arătat urmele.

Am încercat să semnalez chestia asta, toată lumea s-a făcut că plouă. Nu înțeleg, nu înțeleg de ce?

Ei spun că nu ar fi așa, dar n-ai cum să arăți vânăt și să ai ditamai vânătaia pe mână fără să te fi bătut cineva”, a spus Emily Burghelea.

author avatar
Eli Dan Davidescu
674 afisari

1 COMENTARIU

  1. Apăsător.
    In conditiile in care chiața publicitara a suferit o pierdere de 40 mil euro nu vad bine. Nu vad bine. Chiar nu vad bine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger